• Construïm Secundària

Costruim Secundaria

Construïm Secundària

Construïm, el projecte transversal de Cruïlla

Construïm és un projecte global que situa els alumnes al centre mateix del procés d'aprenentatge, fent atenció als diferents ritmes i situacions

Claus pedagògiques

  • Atenció a la diversitat i motivació dels alumnes. El projecte Construïm t’ofereix una gran quantitat de materials per abordar amb garanties l'atenció a la diversitat, tenint en compte els diferents estils i ritmes d’aprenentatge, a més de personalitzar i adaptar recursos, potenciar el treball amb els altres i avaluar-los de manera adient per tal de fomentar la motivació dels alumnes.

  • Pensament reflexiu i crític. Construïm et proporciona activitats, organitzadors visuals, dinàmiques i recursos per fomentar el pensament reflexiu als teus alumnes. Així seran conscients no només d’allò que han après, sinó també del procés que han seguit per fer-ho.

  • Contextualització i aplicació de l'aprenentatge. Construïm proposa dinàmiques i activitats que permeten treballar en un entorn proper a la realitat dels alumnes. D’aquesta manera facilitem l’aplicació d’aquests coneixements a situacions reals que poden donar-se en la vida quotidiana, ja sigui ara o quan esdevinguin adults, amb la finalitat de formar alumnes competents.

Àrees de Secundària

Consulta també l'oferta de Pack Digital d'àrees per a centres que utilitzen només materials digitals.

La suma flexible

Combina els quaderns Dimensiona amb els llibres digitals del projecte Construïm

Els quaderns Dimensiona cobreixen el currículum dels àmbits matemàtic i lingüístic. La identificació del treball de les competències i els recursos d'avaluació per dimensions t’ajudaran a complementar els teus materials de l’àrea i respondre amb rigor el currículum.

En combinació amb els llibres digitals del projecte Construïm, et proporcionaran un suport al treball digital des del format paper fungible, ja que els quaderns segueixen la mateixa estructura d'unitats que els llibres.

A més a més, els llibres digitals et donaran accés al ventall de continguts i funcions de l'entorn digital del projecte Construïm.

La suma flexible

Botiga Digital

Botiga Digital

Des de la botiga digital de Construïm pots adquirir llicències digitals del llibres de l'alumne en cas que no disposis del llibre en paper o si la teva llicència ha caducat. Per activar les llicències entra a la secció 'Accés alumnes' del web i entra amb les teves dades d'accés o registra't si ets usuari nou. 

Accedir a la Botiga Digital

 

Top