• SM Educamos

Nen creuant un riu saltant sobre pedres

ÉS ARA. SOMIEM L'ESCOLA

    

Si estàs pensant a transformar-te per donar un nou valor a la teva institució o centre, t'ajudem a fer-ho.

L'ecosistema digital SM Educamos inclou solucions didàctiques, estratègiques, formatives i operatives per fer més fàcil el canvi i acompanyar-vos en el vostre propi procés de transformació.

Ens avalen la nostra experiència educativa de més de 80 anys, el suport de grans socis tecnològics (Microsoft, Google i Amazon, entre d'altres) i els més de 1200 centres educatius que ja l'utilitzen.

DESCOBREIX TOT EL QUE T'OFEREIX L'ECOSISTEMA SM EDUCAMOS

  

SM Educamos és un ecosistema integral que incorpora propostes d'innovació gràcies a les possibilitats que ofereix el món digital.

És un conjunt de solucions que configuren un entorn:

  • Obert
  • Flexible
  • En evolució continuada

És la solució educativa que acompanya el teu centre en el procés de transformació cap a un nou model: una escola intel·ligent adaptada a la realitat actual i que dona resposta a les necessitats de qualitat, entitat i sostenibilitat. Treballem totes aquestes claus de l'ecosistema al teu centre a partir d'aquests quatre eixos:

Persona utilitzant tablet

Oberts al món

L'ecosistema SM Educamos és un entorn totalment obert que té com a atributs principals l'obertura i la integració amb altres solucions i serveis. Sempre en evolució constant, aconsegueix integrar-se cada vegada més i amb connexions més fortes. S'implementa d'una forma flexible en funció de les necessitats del centre en cada moment.

És obert perquè integra els continguts educatius i els serveis de SM i Cruïlla i també els d'altres proveïdors (Additio, Study Task, School trakers o SAGE, entre d'altres).

A més, comptem amb el suport de grans socis tecnològics com són Microsoft (mitjançant l'Office 365), Google (permet el login des del seu entorn) i Amazon, amb qui hem desenvolupat la skill SM Educamos.

Noia utilitzant auriculars per escoltar alguna cosa des del mòbil

Tot està connectat

A SM Educamos posem el valor en les relacions que hi ha en la vostra comunitat educativa, dins i fora del centre. Això enforteix el vincle de la comunitat educativa i ajudarà a construir una cultura de centre i d'institució única i diferencial.

Per fer-ho, posem a la vostra disposició tres solucions que us ajudaran a estar connectats i integrats, fent tots els processos encara més senzills:

  1. Avaluació. Gestió de l'aula.
  2. Administració. Gestió del centre.
  3. Comunicació. Eines per a la comunicació entre el personal del centre, les famílies i els alumnes com les següents:
  • App escola. Agilitza i facilita tasques senzilles (passar llista, horaris, autoritzacions...) i complexes (continguts acadèmics, organització de grups de treball, avaluació...).
  • App famílies. Afavoreix un flux de comunicació immediat, bidireccional i personalitzat per a cada alumne.

Nens utilitzant tauletes

Innovació amb sentit

Per a Cruïlla, la innovació només aporta valor si va acompanyada de sentit pedagògic i d'una millora contrastada en els resultats. Sempre posem l'alumne en el centre segons l'enfocament pedagògic d'aprenentatge i cultura digital.

L'ecosistema apropa la realitat a les aules, adequant-se sempre a les claus pedagògiques del centre o institució.

Comptem amb un entorn de Moodle (Entorn Virtual d'Aprenentatge) per a la integració de recursos i continguts, i també amb altres iniciatives que neixen des del llenguatge i la seqüenciació de l'aprenentatge digital, com ara Seqüències digitals d'aprenentatge, Aprenentatge basat en projectes, LORAN (plataforma de comprensió lectora gamificada) o Apprender.sm (entorn d'apps educatives per aprendre mitjançant el joc).

També hem llançat el projecte SM STEAM, de la mà de Makeblock, en el qual proposem un procés d'aprenentatge lúdic i progressiu que integra la programació, la robòtica, la cultura maker i el pensament computacional a l'aula.

Professora observant projeccions de dades i gràfics

Cultura de les dades

L'ecosistema emmagatzema al núvol tota la traça de la seva base de dades i de les múltiples interaccions amb docents, alumnat i famílies. Tota la informació es pot explotar en l'àmbit de centre i l'àmbit institucional, cosa que facilita la presa de decisions als centres i a les institucions, i, com hem dit, sempre amb l'alumne al centre. A més, permet ordenar la informació basada en dades objectives.

El mòdul de Microsoft Power BI (Business Intelligence) estableix mètriques basades en el rendiment acadèmic, en la sostenibilitat de la gestió econòmica i la gestió de persones: formació i certificació. SM Educamos transforma les dades en informació rellevant, agregada i intuïtiva mitjançant panells i gràfics.

L'objectiu és proporcionar, a la institució i també a l'escola, informació suficient per a una presa de decisions objectiva i predictiva basada en l'anàlisi.

Top