• CONEIX-NOS
  • /
  • Projecte educatiu

Passadissos buits d'un centre educatiu

Noves solucions i nous recursos

Una mirada diferent cap a les noves formes d'aprendre i cap a les possibilitats que ofereix la cultura digital: volem alumnes autònoms, crítics i lliures. 
El nostre compromís i la nostra experiència de 80 anys es fonamenten en dos principis: l'educació integral i l'aprenentatge per a la vida.

Educació integral

Apostem per un model de persona que aprengui en totes les dimensions; que sàpiga gestionar les emocions, amb alta autoestima i motivació; i que sigui crític, tolerant i compromès. En definitiva, un alumne global, obert i feliç.

Aprenentatge per a la vida

Volem que l'alumne sigui el protagonista del seu procés d'aprenentatge, amb les eines necessàries per afrontar els seus propis reptes al llarg del seu creixement, tant acadèmic com personal. 

ELS NOSTRES EIXOS D'ACTUACIÓ
Dues nenes de diferents ètnies assegudes juntes a classe

Respecte i valor de la diversitat

Els nostres alumnes ja viuen en un món sense fronteres, amb un mosaic de realitats connectades i en comunicació constant. La diversitat intel·lectual, física o cultural és una font d'aprenentatge i d'intercanvi.

Mestra explicant el funcionament d'una placa solar als nens i nenes

Innovació amb sentit

Apostem per noves metodologies que milloren l'aprenentatge. Una innovació que provoca una transformació i una evolució sistèmica del model educatiu i es potencia gràcies a la cultura digital.
La tecnologia per si mateixa no produeix canvis, per això treballem un ecosistema digital:
SM Educamos.

Nena explicant un projecte científic davant dels seus companys de classe i de la seva mestra

L'escola com a motor social de la transformació

Cultivar el pensament, el judici, la sensibilitat. Créixer en el respecte pels altres i contribuir en l'evolució de la societat. L'escola genera aquest aprenentatge fonamental. A Cruïlla posem en valor la tasca dels mestres i professors que dia a dia posen en marxa el gran motor de canvi que és l'educació.

LES NOSTRES SOLUCIONS DIDÀCTIQUES
LES NOSTRES SOLUCIONS FORMATIVES
Professors en una formació docent

Descobreix fins on pots arribar!

Solucions formatives a mida. Prepara't amb els nostres cursos en línia per a professors i equips directius. N'hi ha un per a tu.

Hi ha un curs per a tu

Top