SM Aprenentatge: Un espai, tots els teus continguts

SM Aprenentatge és un punt de trobada entre professors i alumnes. Un únic entorn digital des del qual pots accedir a tots els productes de Cruïlla i SM.

Un dels grans desafiaments de l’escola és la integració eficaç de les eines del món digital en la dinàmica de l’aula, al servei de l’aprenentatge i del desenvolupament integral.

El nostre Entorn Virtual d'Aprenentatge t'ofereix solucions tant si estàs fent els primers passos en l'àmbit digital com si ja l'utilitzes de manera habitual.

Registra-t’hi, afegeix les teves llicències i experimenta una nova manera d’ensenyar i aprendre.

PER A QUÈ PUC FER SERVIR L'ENTORN?

SM Aprenentatge és un espai de treball flexible que permet, d’una manera còmoda, personalitzar i adaptar l’entorn a les teves necessitats i a les dels teus alumnes amb:

  • Continguts digitals a l'aula: unitats didàctiques amb recursos contextualitzats, recursos interactius (per al docent i l'alumnat) i recursos didàctics (guies, programacions...).
  • Gestió de treball i seguiment: assignació de tasques (diversitat), seguiment (expedient individualitzat o grupal) i autoavaluacions (autonomia).
  • Eines per personalitzar: propostes d'avaluació, afegir i compartir recursos propis, creació de grups de treball, personalització de tasques... i molt més!

Coberta de la guia completa de l'entorn digital SM Cruïlla Aprenentatge

Descobreix com treure'n el màxim profit amb la guia completa de l'entorn!

Descarrega la guia

APRÈN A UTILITZAR L'ENTORN AMB AQUESTS VIDEOTUTORIALS
Per a professors

Registre i activació de llicències

Descarregar continguts amb l'app

Crear grups d'alumnes

Per a alumnes i famílies

Registre, activació de llicències i unió a grups

Descarregar continguts amb l'app

DESCARREGA L'APP I TREBALLA SENSE CONNEXIÓ

L’entorn de treball disposa d’una nova app per treballar sense connexió. Aquesta aplicació et permet descarregar els continguts i recursos a fi de treballar d’una manera més còmoda i eficient. L'app està disponible per a ordinadors i tauletes

Descarrega l'app

Icona de l'app per a tauleta i ordinador SM Aprenentatge

DESCOBREIX ELS AVANTATGES

Més senzill, més unificat, més connectat, més personalitzable i més accessible. Així és SM Aprenentatge. Descobreix l'entorn i els avantatges que t'ofereix!

SM Cruïlla Aprenentatge, tot allò que necessites

Mestra utilitzant un ordinador portàtil
Llegeix més
Top