Nena pensant amb cara de creativitat

Ens agrada llegir i transmetre el gust per llegir. Per això t'adrecem un seguit de propostes i activitats destinades a treballar la lectura a les aules i, sobretot, destinades a crear lectors. Et volem ajudar a mostrar la lectura d'una manera atractiva per tal de fomentar l'hàbit lector i el gust per llegir entre els alumnes mentre milloren la seva comprensió lectora.

Seleccions de lectures, propostes d'activitats per fer abans o després de la lectura d'un llibre, animacions lectores, fòrums amb autors... Descobriu les diferents propostes per a cada etapa!

Catàlegs de novetats

Novetats anteriors:

Animacions i fòrums

Per treballar el gust per llegir dels vostres alumnes us proposem l'organtizació de sessions d'animació sobre un llibre o bé convocar una trobada dels nens i nenes amb l'autor/a del llibre que han llegit.

Nens i nenes participant a una activitat d'animació lectora

Animacions lectores

Les animacions lectores estan relacionades amb la lectura d'un títol determinat. Estan pensades per fer abans de la lectura de manera que incitin l'interès dels alumnes per l'obra que llegiran o bé després de llegir el llibre.

A través de diferents llenguatges: la narració oral, l'expressió corporal o plàstica, la música o les titelles, les animacions introdueixen els nens i nenes en un argument a més d'estimular la seva imaginació a partir dels llibres.

Nens escolten a un escriptor

Fòrums amb autors

Mitjançant la visita dels autors, els alumnes tenen l'oportunitat de trobar-se i parlar amb els creadors dels personatges i les històries de ficció que llegeixen durant el curs escolar.

Aquesta inciativa permet establir un diàleg directe i enriquidor entre els nois i noies i els autors, de manera que els alumnes coneixen el món de l'escriptura i la creació literària explicats de primera mà.

Aquests serveis estan subjectes a condicions de compra de llibres de l'editorial, al nombre de participants i a la disponibilitat dels animadors i autors. Per sol·licitar una activitat, poseu-vos en contacte amb l'assessor educatiu de Cruïlla que visita el vostre centre. Cal sol·licitar les activitats amb antelació.
Top