Descobreix les novetats més esperades!

Ei! Que ja han arribat les novetats d'aquest més!

Esperem que estigueu llestos per divertir-vos amb els nous contes de Més contes per a cada lletra. En aquest llibre us hi espera un conte per cada lletra de l'abecedari, amb el qual podreu començar el camí de la lectura d'una manera més didàctica i senzilla.

Sabem que molts de vosaltres també teniu moltes ganes de llegir més aventures de l'equip de futbol més famós, Els Futbolíssims, i aquest mes us presentem El misteri del mundial de l'Àfrica. Aquesta aventura està ambientada a Zàmbia, on hi jugaran el Mundial Infantil de Clubs. Però de seguida descobriran que al cor de l'Àfrica no hi ha només elefants i lleons, i les sorpreses no trigaran a arribar.

Els més grans podran gaudir de la història de L'hora dels mosquits, que explica la història d’una colla d'amics que es retroba per desenterrar una caixa en la qual hi van deixar un objecte important deu anys enrere. Però el que semblava una aventura divertida, es convertirà en un malson terrorífic.

Seguidament, us deixem les novetats d'aquest més perquè pugueu gaudir-les.

 

El gran llibre per buscar animalsEl gran llibre per buscar animals

Un llibre desplegable amb 1000 imatges, per buscar objectes amagats, trobar parelles, fer jeroglífics i aprendre un munt de coses sobre tota mena d’animals.

Veure llibre

La dansa de les mansLa dansa de les mans

Amunt, avall, cap a la dreta, cap a l’esquerra, en línia recta, fent giragonses... Amb les mans podem fer tota mena de danses, seguint instruccions senzilles.

Veure llibre

 

Més contes per a cada lletraMés contes per a cada lletra

Recull de contes, un per a cada lletra de l’abecedari, perquè els prelectors i primers lectors distingeixin les grafies i els sons de cada lletra i aprenguin a reconèixer-les. Cada conte té una lletra com a protagonista.

Veure llibre

22.El misteri del mundial de l'Àfrica22. El misteri del mundial de l'Àfrica

Els Futbolíssims en aquesta aventura van a Zàmbia a jugar el Mundial Infantil de Clubs, el famós Chisoworld. I allà, al cor de l’Àfrica, no només hi trobaran elefants i lleons... sinó que tindran grans sorpreses.

Veure llibre

 

Lot Els Futbolíssims 21 Lot Els Futbolíssims 21 El misteri del Cerro de las Águilas

Pack del llibre El misteri del Cerro de las Águilas amb la nova samarreta dels Futbolíssims.

Veure pack

 

La selvaLa selva

Entra al món fabulós de la selva nocturna. I mou la llanterna per descobrir què fan i com són els animals que es mouen de nit.

Veure llibre

 

L'espaiL'espai

Un llibre amb una llanterna màgica per descobrir planetes, asteroides, galàxies... i tota mena de naus espacials.

Veure llibre

 

 

L'hora dels mosquits198. L'hora dels mosquits

En Nil, en David, en Guillem i la Mariona passen les vacances al mateix poble, a la vora d’un llac. L’estiu de quan tenen dotze anys decideixen posar en un caixa algun objecte important per a ells i enterrar-la. Al cap de deu anys, els quatre amics es retroben i decideixen anar a desenterrar la caixa. Però el que havia de ser una excursió divertida per recordar els estius de la infantesa es converteix en un malson terrorífic.

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Top