Unes festes sense por!

Et presentem 10 històries per no passar por aquestes festes

unes festes sense por

Si bé és cert que hi ha moltes coses o moments que ens fan por, la por és una emoció bona, que hem d'experimentar. Però hem d'aprendre a gestionar-la i no deixar que ens controli.

Hi ha pors de tota mena; podem tenir por dels monstres, de la foscor o fins i tot hi ha persones que tenen por del mar. Us imagineu no poder banyar-vos a l'estiu en una platja? O no poder estar a l'habitació amb el llum apagat?

Tots tenim por, fins i tot els adults. Però la diferència està en com ens hi enfrontem, i si som capaços de guanyar la batalla en alguns moments o si finalment s'apodera de nosaltres. Hem d'aprendre que la por sovint està relacionada amb un pensament que nosaltres mateixos hem creat i que no és real. Sabem que és difícil combatre la por, però si a poc a poc practiqueu aquesta tàctica, segur que en algun moment deixeu de tenir-ne.

Per vèncer la por, us proposem històries sobre fantasmes, monstres i fins i tot cases embruixades, perquè us adonareu que al final un monstre només és terrorífic i fa por si vosaltres creieu que en fa. Ja veureu com el fantasma Anselm no et fa por, ni tampoc la casa embruixada.

Per aquesta raó, us presentem 10 llibres que us faran canviar la manera de veure els monstres i els fantasmes, i divertir-vos amb ells. Esperem que gaudiu d'una bona lectura plena de monstres, fantasmes i cases embruixades.

Que us ho passeu molt bé i, sobretot, NO TINGUEU POR!

 

L'Olívia i el fantasmaL'Olívia i el fantasma

A l'Olívia li sembla que dormir és perdre el temps. Per això, quan li tanquen el llum, comença a pensar i no pot dormir. De sobte, veu unes ombres a la paret i crida el pare per ensenyar-li el fantasma que hi ha a la seva habitació.

Vuere llibre

 

La casa embruixadaLa casa embruixada

La casa embruixada és plena de personatges espantosos que s'ho passen molt bé. Atreveix-te a entrar-hi i passaràs una estona esgarrifosament divertida!

Veure llibre 

 

MonstresMonstres!

En Jan és molt valent i, quan sent sorolls al menjador, va a mirar què hi ha. Resulta que són uns monstres que intenten tornar a casa seva. Ell, en lloc d'espantar-se, els ajuda.

Un llibre per ajudar els més menuts a perdre la por dels sorolls estranys que de vegades se senten a casa.

Veure llibre

 

La veu dins la paretLa veu dins la paret

La Valentina vol saber el nom de l'ocell que al matí se li ha aturat al costat. Aquest fet aparentment insignificant té conseqüències inimaginables, ja que la porta, a ella i als seus amics Tashi i Hèctor, al Gran Teatre Barona, on diuen que hi ha un fantasma. I allà s'adonen que en aquell edifici abandonat s'amaga el misteri que durant anys ha enfosquit la vida de la ciutat de Chassburg.

Veure llibre

 

Pobre fantasma Anselm! Pobre fantasma Anselm!

El pobre fantasma Anselm era molt desgraciat, ja que no era un fantasma valent com els que surten als contes, sinó tan poruc que tot l’espantava. I era tan tímid que no tenia cap amic, i estava fart de viure sol. Un matí va decidir sortir al carrer per mirar de conèixer algun nen o nena. Però les criatures, en veure’l, fugien esperitades. De sobte, però, es va adonar que una fantasma fosca el seguia a tot arreu. De primer, el pobre fantasma Anselm es va espantar molt, però finalment es va decidir a parlar amb aquella fantasma tan estranya. I va tenir una bona sorpresa!

Veure llibre

 

Una nit molt mogudaUna nit molt moguda

Quan la Maria es ficava al llit i l'habitació quedava a les fosques, no podia tancar els ulls, perquè llavors venien els llops d'ulls grocs, el pingüí caníbal, la bicicleta boja... Però no ho podia explicar a ningú, perquè no volia que a l'escola li diguessin que era una caguetes. Una tarda va conèixer el senyor Colera, i va tenir una idea: I si li explicava el seu secret? Al cap i a la fi, ell no era ni un pare ni una mare ni una àvia ni una mestra ni una companya d'escola; era una eruga! I potser la podria ajudar! Relat de fantasia.

Veure llibre

 

El presoner del Casal del diableEl presoner del Casal del Diable

En Ramon arriba a Galícia gràcies a un intercanvi escolar. Un cop allà descobreix el Casal del Diable, que s'alça al fons del bosc de cara al Cantàbric. En aquell vell casalot, en Ramon hi viurà una aventura plena de misteris.

Veure llibre 

 

 

La segona vida del Marc

La segona vida del MarcL’Abel és un jove que fa de cangur del Marc. Al principi tot va bé i els dos connecten de seguida. Però al cap de poc temps, el nen comença a parlar d’una suposada vida anterior i de la seva família «d’abans», quan vivia en un poble de la costa. L’Abel, estranyat, ho explica a l’Aurora, la mare del Marc, però ella no hi dona importància i ho atribueix al fet que el seu fill té molta imaginació. L’Abel no queda tranquil, perquè el Marc li descriu detalladament la casa i el poble on vivia, els seus altres pares i avis, en diu els noms i assegura que ell es deia d’una altra manera... Però quan li parla d’uns fets tràgics que assegura que va viure, l’Abel s’obsessiona amb la història. El que no s’imagina és que aquella criatura a qui en principi havia de cuidar per guanyar una mica de diners el deixarà trasbalsat per sempre més.

Veure llibre

 

L'hora dels mosquitsL’hora dels mosquits

En Nil, en David, en Guillem i la Mariona passen les vacances al mateix càmping, a la vora d'un llac. L'estiu de quan tenen dotze anys decideixen posar en una caixa algun objecte especial per a cadascun d'ells i enterrar-la. Al cap de deu anys, els quatre amics es retroben i decideixen anar a desenterrar la caixa. Però les coses no surten com s'esperaven.

Veure llibre

 

Els escarabats volen al ccapvespreEls escarabats volen al capvespre

L’Annika, en Jonas i en David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa mentre els amos no hi són. A les golfes, hi troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'Egipte. Tots tres inicien una recerca durant la qual es veuen embolicats en aventures insòlites i fan descobriments desconcertants. 

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!
Llegeix més

Descobreix les novetats més esperades!

Llegeix més

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

See all Posts

Top