Coneixes els tresors dels pirates?

Grans aventures per passar-t’ho... pirata!

Coneixes els tresors dels pirates?

Sabeu què són els pirates i quins misteris amaguen els seus tresors?

Fa molts i molts anys, els pirates eren tripulants que navegaven pel mar amb la intenció d'assaltar els vaixells que es creuessin en la seva travessia per aconseguir grans fortunes.

La majoria dels pirates amagaven els seus tresors en terra ferma per no portar-los al vaixell, per si els assaltaven. Ells s'apuntaven molt bé on els deixaven, per després poder recuperar-los quan acabessin les seves aventures a la mar. Però malauradament, molts d'aquests pirates de vegades no arribaven a recuperar mai els botins.

Us imagineu fer un forat en una platja i trobar-vos un gran tresor ple de joies i monedes d’or? Doncs això ha passat durant molts segles, i es diu que encara queden molts tresors per descobrir.

No us agradaria sortir a trobar un tresor d'algun dels pirates més temuts del món?

Llibres relacionats
 

Pirates a l'abordatgePirates a l'abordatge

La tripulació del capità Mostassa ja està preparada per salpar a la recerca del tresor. Acompanya'ls en la seva gran aventura i enganxa més de 500 adhesius que trobaràs en aquest quadern. I no t'oblidis d'endur-te la teva part del botí!

Veure llibre

 

 

Dalt d'un vaixell pirata

Dalt d'un vaixell pirata

Qui eren en realitat els pirates? Com eren els seus vaixells? Com passaven el dia? Com atacaven les naus? Què en feien, dels tresors que arreplegaven? Un llibre amb moviment, ple de solapes i rodetes, per conèixer a fons la vida en un vaixell pirata.

Veure llibre

 

En Lluc és un pirataEn Lluc és un pirata

El somni d'en Lluc és ser un pirata. Una nit, la fada dels somnis li concedeix un desig i llavors en Lluc farà un viatge a l'illa del tresor amb el seu amic, en Zamzam. Durant el viatge es trobaran uns personatges molt divertits.

Un llibre en lletra lligada per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Veure llibre

Princeses Drac 4. L'illa de les fades pirataPrinceses Drac 4: L'illa de les fades pirata

Les tres Princeses Drac es disposen a anar a passar les vacances al castell del pare de la bamba, en una costa llunyana i tranquil·la. Però un cop allà tornaran a trobar la malèfica Lília, que ara és una pirata perillosa i té presoneres un munt de petites fades.

És que no te n’has adonat? El conte ha canviat!

Veure llibre

 

Els Forasters del temps 4: L'aventura dels Vallbona al galió pirata

Els Forasters del temps 4: L'aventura dels Vallbona al galió pirataDesprés d'un llamp eixordador que els transporta en el temps, els Vallbona van a parar a un galió pirata, i comprteixen aventures amb el temible Capanegra i amb la capitana pirata Anna la pèl-roja. Però en aquest relat, els pirates no van darrere d'un tresor qualsevol. La seva idea és fundar una nova societat sense esclaus i en la qual dones i homes siguin tractats per igual.

Una família normal i corrent en un viatge extraordinari pel temps.

Veure llibre

 

Els Futbolíssims 10: El misteri del tresor pirata

El misteri del tresor pirataEls Futbolíssims han de jugar un partit amistós amb l'equip del centre de menors Els Justos, on hi ha internats alguns dels delinqüents infantils més perillosos del país.

Una de les internes, la temuda Laoi Txai San, els convenç que robin els plànols del centre, custodiats per la policia, amb el propòsit, segurament, de poder organitzar un fuga. Corre el rumor que aquesta noia té amagat en algun lloc el botí de l'atracament d'un banc.

Els problemes comencen quan els Futbolíssims abandonen el partit per culpa de l'agressivitat dels seus rivals, per la qual cosa s'exposen a ser eliminats de la Lliga. I la troca encara s'embolica més quan decideixen fer el que calgui per aconseguir els cobejats plánols, com ara escorcollar el despatx del pare del Paket...

Veure llibre

L'herència del vell pirata

L'herència del vell pirataEl padrí del Met acaba de morir i el noi, de quinze anys, s’ha d’enfrontar per primer cop a la mort d’un ésser estimat.

El Met recorda els enigmes que el padrí els posava, a ell i als seus cosins, durant l’estiu, per tenir-los entretinguts i, alhora, animar-los a llegir. Al Met li agrada molt llegir i, poc després del funeral, a la biblioteca del padrí hi descobreix un sobre amb el seu nom. El sobre conté un enigma que el portarà a iniciar una aventura que comença amb la lectura de L’illa del tresor i continua amb un seguit de nous enigmes. Per resoldre’ls, el Met tindrà l’ajuda de la Sió (de qui està bojament enamorat), del seu cosí Toni (que més aviat es burla d’ell) i, sobretot, del Ton de cal Garsa (un vell amic del padrí).

Gràcies al vell Ton, el Met aconsegueix trobar un quadern, escrit pel padrí a finals dels anys quaranta. El quadern explica com l’any 1947, quan anaven a caçar ocells, el padrí i el Ton es van trobar un desconegut, ferit. Es tractava d’un guerriller del maquis que lluitava contra el règim franquista a qui els nois van ajudar, fins que, després que els delatessin, van matar-lo.

A mesura que avança l’aventura apareix un plànol misteriós i el Met, mentre intenta descobrir el tresor que sembla que assenyala el plànol, s’enfronta amb una part del passat del seu avi que desconeixia.

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

See all Posts

Top