Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Llibres regal

A Cruïlla volem que aquest Nadal sigui molt especial, ple de llibres i il·lusió!

Per aquest motiu hem decidit presentar-vos els llibres perfectes per regalar aquest Nadal. No us ho podeu perdre, tenim llibres per als més petits, però mai ens oblidarem dels més joves!

El Pep i la Mila són el gosset i la gateta més estimats de Cruïlla. Aquesta vegada les seves aventures els faran conèixer les estacions i descobrir les coses que es fan a cada estació. Com per exemple, a la primavera planten coses a l'hort, a l'estiu passegen pels camps, a la tardor cullen bolets i a l'hivern fan ninots de neu.

I si vols que ho coneguin tot sobre el món dels orinals, han de llegir Saps d'on surten els orinals?. És un llibre divertit que parla de la curiositat i del món tan complicat de les caques, les tifes, els cagallons i les gibrelletes.

Les estacions Saps d'on surten els orinals

L’Hervé Tullet us descobrirà un món de colors i de diversió amb La dansa de les mans. Seguint amb les mans les instruccions del llibre, faran tota mena de danses i interactuaran d’una manera molt divertida.

Ja coneixeu Un conte per a cada lletra? Doncs no us podeu perdre Més contes per a cada lletra, l’esperada segona part. Us portem més contes perquè els prelectors i primers lectors distingeixin les grafies i els sons de cada lletra i aprenguin a reconèixer-les. Gaudiran de les aventures de cada lletra!

I si són uns nens molt curiosos, els agradarà molt L’aigua amb moviment, que explica totes les curiositats de l’aigua. Un llibre interactiu que amb les seves solapes i desplegables ensenyarà l’espectacular món de l’aigua.

La dansa de les mans La casa embruixada Més contes per a cada lletra

 L'aigua amb moviment  En Pep té molta sonDinosaures, gegants prehistòrics

I per poder aconseguir un Nadal ple de riures i diversió, us volem presentar en Pere Poll, l’amic més fidel dels nens. En Pere Poll és un poll que viu amb la seva família, i es passen la vida viatjant de cap en cap. Però ell ja se n’ha cansat i vol quedar-se sempre al mateix cap. Un conte amb molt d’humor perquè els nens, i no tan nens, no parin de riure!

L’Home Gos arriba amb una nova aventura! A l'Home Gos de vegades la seva meitat canina li pesa més que la humana i es deixa endur pel seu esperit de gos. Llavors, fa més disbarats del compte, fins al punt que el fan fora de la policia i ha d'entregar la seva placa oficial. Com reaccionarà, ara que s'ha quedat sense feina? Descobreix-lo a Crim i fàstic!

Pere Poll, l'amic més fidel dels nens La venjança del bruixot

 

Els Vallbona tornen amb una divertida aventura a l’illa dels gegants. Aquest cop viatgen a l’any 1300, quan encara no hi havia arribat cap europeu. I un cop allà han de col·laborar en la construcció d'una de les estàtues gegantines típiques d'aquella illa, els moais. Però també han de prendre part en una competició llegendària i perillosa. Com se'n sortiran?

Els lletrafòbics i el senyor No-Nom ha estat l’obra guanyadora del Premi El Vaixell de Vapor 2022. Una aventura trepidant en la qual en Pere i la Malak posen a prova el seu enginy per lluitar contra el malvat senyor No-Nom, que vol que tothom estigui sempre enganxat a les pantalles i deixi de pensar. Amb aquesta obra els nens aprendran la importància de l’amistat i com superar dificultats gràcies als amics i familiars.

L'aventura dels Vallbona a l'illa dels gegants El misteri dels àrbitres voladors L'espaiELS LLETRAFÒBICS I EL SENYOR NO-NOMEl llibre de la xocolata

  

 

 

I pels més joves, tenim històries que els faran reflexionar i valorar el poder de l’amistat i la superació de dificultats.

A L’hora dels mosquits, en Nil, en David, en Guillem i la Mariona passen les vacances al mateix càmping, a la vora d'un llac. L'estiu de quan tenen dotze anys decideixen posar en una caixa algun objecte especial per a cadascun d'ells i enterrar-la. Al cap de deu anys, els quatre amics es retroben i decideixen anar a desenterrar la caixa. Però les coses no surten com s'esperaven.

 

L'hora dels mosquits

 

Si voleu conèixer més sobre els llibres, no dubteu a fer clic!

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

See all Posts

Top