Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Setembre és un mes carregat de novetats!

Novetats setembre

Ja tenim aquí aquí el setembre i també les novetats de Cruïlla!

Setembre és un mes en què viuràs moltes coses noves, faràs nous amics i experimentaràs aventures cada dia. I els teus personatges preferits volen acompanyant-te en tots aquests canvis.

Pels més petits tenim preparades unes novetats molt especials. Amb la gateta i el gosset més estimats de Cruïlla, en Pep i la Mila, coneixeran les estacions de l'any. I amb el ratolí més curiós ho aprendran tot sobre els orinals. Amb ell descobriran d'una manera divertida el món tan complicat de les caques, les tifes, els cagallons i les gibrelletes.

I les novetats més esperades venen de la mà dels personatges més coneguts de Cruïlla, Els Futbolíssims i les Princeses Drac. Aquest mes ens porten unes novetats que estem segurs que us agradaran moltíssim: CÒMICS! El còmic d’Els Futbolíssims, l'equip de Pla de Dalt intentarà esbrinar el misteri dels àrbitres voladors. I al de les Princeses Drac veurem com el Rosko s’ha equivocat amb un encanteri i ha convertit les Princeses Drac en princeses com les dels contes: bledes i avorrides. Hauran de trobar la manera que les princeses tornin a ser com sempre, creus que ho aconseguiran?

I si t'agrada la xocolata hauràs de llegir, i sobretot olorar, El llibre de la xocolata. Un llibre que detalla com es fa la xocolata, la seva procedència, i fins i tot, té receptes perquè puguis cuinar postres plens de cacau.

No et pots perdre tot això i molt més a les novetats de Cruïlla d'aquest mes!

 

Les estacionsLes estacions

Acompanya el Pep i la Mila al llarg de tot l'any! A la primavera planten coses a l'hort, a l'estiu passegen pels camps, a la tardor van a collir bolets i a l'hivern fan ninots de neu. Llibre amb solapes.

Veure llibre

 

 

Saps d'on surten els orinalsSaps d’on surten els orinals?

El Ratoli és molt espavilat i sap moltes coses. Sempre investiga i fa el tafaner. Ara els seus amics li pregunten d'on surten els orinals.

Un llibre divertit que parla de la curiositat i del món tan complicat de les caques, les tifes, els cagallons i les gibrelletes.

Veure llibre

 

Animals amb superpodersAnimals amb superpoders

Hi ha animals que poden fer coses increïbles, com si tinguessin superpoders. Fan rescats, ajuden a persones amb alguna dificultat sensorial o motriu... O s'enfronten a grans reptes i els superen amb facilitat.

Veure llibre

 

 

El futbolEl futbol

Un llibre amb moviment i ple de preguntes i respostes per apropar els més menuts al fascinant món del futbol.Des dels seus inicis, a l'antiguitat, fins a l'actuailtat.

Veure llibre

 

 

Els piratesEls pirates

Com era el dia a dia dels pirates? I la vida al vaixell? Com feien els abordatges? Com es repartien el botí?

Aixeca les solapes per respondre aquestes preguntes i moltes més. Un llibre amb moviment que estimula la imaginació dels infants i els convida a descobrir el món fascinant dels pirates.

Veure llibre

 

La casa embruixadaLa casa embruixada

La casa embruixada és plena de personatges espantosos que s'ho passen molt bé. Atreveix-te a entrar-hi i passaràs una estona esgarrifosament divertida!

Veure llibre

 

 

UN MÓN PLE D'HISTÒRIES DE LA NATURAUn món ple d'històries de la natura

Un llibre de contes, mites i llegendes de tot el món relacionats amb la natura.

Veure llibre

 

 

 

La venjança del bruixotLa venjança del bruixot

En Rosko ha comès un error terrible: ha fet un encanteri que ha convertit les seves amigues, les Princeses Drac, en unes princeses com les dels contes: bledes, avorrides... i una miqueta tanoques. Aconseguirà arreglar aquest desgavell?

Veure llibre

 

 

Pere Poll, l'amic més fidel dels nensPere Poll, l'amic més fidel dels nens

Soc el Pere Poll, i visc amb la meva família. Som polls, és a dir, que ens passem la vida viatjant de cap en cap. Es podria dir que som nòmades. Quan hem de fer mudança, sempre passa el mateix: tothom a córrer! I jo ja n'estic cansat. Què passaria si ens quedéssim per sempre al mateix cap?

Veure llibre

 

 

9. Abduïts9. Abduïts

Els Cosins no s'ho poden creure: l'Asunción, una veïna del poble, té poders! Gent de tot arreu va a casa seva perquè els guareixi amb les seves mans. Però, com els ha aconseguit, aquests poders? Hi tenen alguna cosa a veure, els extraterrestres? Un nou cas per als Cosins, SA!

Veure llibre

 

El misteri dels àrbitres voladorsEl misteri dels àrbitres voladors

Aquesta història va passar abans que existissin Els Futbolíssims, abans que fessin el pacte secret, abans que l'equip del Pla de Dalt estigués a punt de desaparèixer. Aquesta història va passar un diumenge de setembre que no oblidarem mai, a Gironeta, i va ser l'origen de tot el que va venir després.

Veure llibre

 

 

Pack TrotiVVBL. Lot Troti: "Els desastres del Troti" i "Els Mug, atrapats al mòbil"+niño

 

Veure llibre

 

 

La veritable història del tióVVBL 119. La veritable història del tió

Un dia, un lladregot va amagar un sac ple de llaminadures en un forat del tronc d'un arbre pensant que tornaria a recuperar-lo quan no el perseguissin. Però l'endemà hi va haver una gran tempesta, i un llamp va partir l'arbre en dos. Quan en Peret i el seu pare, que havien sortit a fer llenya, van veure aquell tronc tan gros a terra, se'l van endur a casa per fer-ne un bon foc. No sospitaven que estaven a punt de cremar un tresor!

Veure llibre

 

Set videsVVBL 120. Set vides (Lectura fàcil)

Aquest llibre està adaptat al sistema de Lectura fàcil: una manera de fer que la lectura sigui accessible per a persones amb necessitats específiques d'aprenentatge. Em dic Petit Suisse i tinc 6 germans molt trapelles, cada un és d'un color . I tot i que vam néixer tots a la mateixa granja, cadascú ha tingut una vida molt diferent.

Veure llibre

 

En Bru i les escombreriesVVB 207. En Bru i les escombraries

En Bru és un gos molt obedient i tranquil, fins que un dia decideix que el millor que pot fer és escampar les escombraries per tota la casa. Els seus amos no entenen per què ho ha fet, ni ell mateix sembla que tingui un objectiu clar. O potser sí?

Una història sobre la importància de reciclar.

Veure llibre

 

L'Àlex i el Gandhi al BrasilVVT 207. L'Àlex i el Gandhi al Brasil

Els pares de l’Àlex són uns empresaris d’èxit que viatgen constantment, i a ell el deixen «aparcat» en internats de luxe avorridíssims. Ara són al Brasil, i l’Àlex s’escapa per anar a un partit de futbol, però acabarà en una favela de Sao Paulo. Sort que l’acompanya un gos tan especial com el Gandhi!

Veure llibre

 

Al revésVVV 178. Al revés

En el món de la Léa i el Tom, els carrers i les escoles porten el nom de dones famoses, i els homes són els que s’encarreguen de la casa i els fills. Això és així des de sempre; és el normal. Però, un dia, la Léa es posa a pensar en les desigualtats entre les dones i els homes, i s’adona que les coses haurien de ser diferents...

Veure llibre

 

La ciència. Un llibre interactiuLa ciència. Un llibre interactiu

Un llibre espectaular amb solapes, rodetes i desplegables per acostar als infants el món de la ciència, els invents i els descobriments i entendre què passa al nostre voltant.

Veure llibre

 

 

El llibre de la xocolataEl llibre de la xocolata

Quan fa fred, t’agrada prendre una tassa de xocolata desfeta? I a l’estiu, et fas passar la calor amb un bon gelat de xocolata? I oi que sempre venen de gust uns bombons? Aquest llibre parla de la xocolata: hi trobaràs contes, cançons, jocs... T’ensenyarà moltes coses que no sabies, i alhora descobriràs que no hi ha res tan bo com... la xocolata!

Veure llibre

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

See all Posts

Top