Imatge de nens i nenes amb taques de pintura de diferents colors

   

Tots els nens i nenes han fet un gran esforç durant aquest curs. A més a més d'haver après un munt de coses, aquest any han hagut de fer-ho des de casa durant alguns mesos. I ho han fet genial!

I ara que comencen les vacances, toca descansar, retrobar-se amb la família i els amics i recuperar forces per un nou curs ple de coses per aprendre.

Per a tots ells són els quaderns de vacances de Cruïlla. Són entretingutsdivertits, fan que els més petits no s'oblidin dels coneixements adquirits, mantinguin la rutina d'estudi i arribin al curs vinent amb la confiança suficient per enfrontar-se a tot el que es proposin.

Suc de taronja

QUADERNS DE VACANCES


Aquests quaderns contenen 24 missions per passar-ho d'allò més bé sense oblidar el que s'ha après durant el curs. A més, inclouen adhesius i un passaport retallable perquè puguin anar completant els reptes que proposem.

Descobreix tots els quaderns


Vacances Cruïlla

QUADERNS DE VACANCES GLOBALITZATS

Els quaderns Vacances aporten un nou enfocament als quaderns de treball i de repàs. Perquè la diversió pot prendre un altre significat si el repàs dels continguts del curs es fa a través de jocs i enigmes que desperten l'enginy.

Cada quadern inclou:

  • lectures
  • reptes
  • àudios en català i anglès
  • jocs interactius
  • solucionari

Quaderns de vacances globalitzats per a Educació Primària

30 reptes i més de 70 activitats per repassar diferents assignatures alhora i posar a prova l'enginy!

Descobreix els quaderns i accedeix als àudios i els jocs interactius de cada quadern a continuació:

Quaderns Vacances globalitzats

QUADERNS DE VACANCES DE MATEMÀTIQUES

Quaderns per repassar i assentar amb èxit els continguts bàsics de les matemàtiques i iniciar el nou curs amb seguretat. Amb més de 130 activitats en cada quadern per repassar matemàtiques de manera amena!

Quadern 1r  Quadern 2n  Quadern 3r

Quadern 4t  Quadern 5è  Quadern 6è

Quaderns de vacances de matemàtiques per a Educació Primària

Vaixell de paper

Top