Torna la dragona amb "No passa res"!

Aquest Sant Jordi gaudeix d’una nova aventura de la dragona

No passa res

Us presentem la nova història de la dragona: No passa res!, en aquesta ocasió té por d'anar a l'escola per primera vegada i està molt nerviosa. La dragona està preocupada per no saber què fer i per si no encaixa amb els altres estudiants. Però a mesura que passen les hores, descobreix que les classes són divertides i que fer amics i amigues és genial!

En aquest llibre podreu trobar una aventura emocionant que ajudarà els nens i nenes a superar les seves pors i a sentir-se més còmodes amb la idea d'anar a l'escola. A més el llibre està ple d'il·lustracions divertides i de mil colors. Voleu conèixer més històries de la dragona?

No passa res!

Qui estima un dracLa dragona està molt trista perquè els seus amics i amigues no són a la Festa Major de l'Amistat. Els lectors i lectores hauran d'anar passant les pàgines i seguir les instruccions per ajudar la dragona a animar-se. El llibre ens mostra com la dragona supera la seva tristesa i rep una sorpresa molt inesperada al final. Descobreix com la dragona aprèn la importància de l'amistat i de tenir persones que l'estimin. El llibre és una oportunitat meravellosa per als nens i nenes sobre com conviure amb les emocions i les relacions humanes de forma positiva.

No despertis mai un dracLa dragona té un son molt lleuger i qualsevol cosa la desperta. Els lectors i lectores hauran de mirar de no fer soroll mentre passen les pàgines perquè la dragona no els senti! El llibre està ple d'il·lustracions encantadores i ofereix una oportunitat meravellosa als nens i nenes per practicar la quietud i la concentració. Aquest llibre segurament serà una part important de la rutina de dormir dels infants, i els ajudarà a relaxar-se i a preparar-se per al son. Un llibre infantil ideal per llegir abans de dormir.

Aquest Sant Jordi tenim una sorpresa per a vosaltres! Una nova manualitat de la dragona amb la qual podreu crear un punt de llibre!

A sota trobareu l’enllaç per descarregar aquesta plantilla i el vídeo amb els passos a seguir.

Descarrega l'arxiu

Manualitat Sant Jordi 2023

 

Veure vídeo

Esperem que us agradi!

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Els llibres de Hervé Tulle

Els llibres de Hervé Tulle
Llegeix més

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?
Llegeix més

Descobreix la lectoescriptura!

Descobreix la lectoescriptura!
Llegeix més

Les noves aventures de la Tina i en Pop

Les noves aventures de la Tina i en Pop
Llegeix més

See all Posts

Top