Torna la dragona amb "No passa res"!

Aquest Sant Jordi gaudeix d’una nova aventura de la dragona

No passa res

Us presentem la nova història de la dragona: No passa res!, en aquesta ocasió té por d'anar a l'escola per primera vegada i està molt nerviosa. La dragona està preocupada per no saber què fer i per si no encaixa amb els altres estudiants. Però a mesura que passen les hores, descobreix que les classes són divertides i que fer amics i amigues és genial!

En aquest llibre podreu trobar una aventura emocionant que ajudarà els nens i nenes a superar les seves pors i a sentir-se més còmodes amb la idea d'anar a l'escola. A més el llibre està ple d'il·lustracions divertides i de mil colors. Voleu conèixer més històries de la dragona?

No passa res!

Qui estima un dracLa dragona està molt trista perquè els seus amics i amigues no són a la Festa Major de l'Amistat. Els lectors i lectores hauran d'anar passant les pàgines i seguir les instruccions per ajudar la dragona a animar-se. El llibre ens mostra com la dragona supera la seva tristesa i rep una sorpresa molt inesperada al final. Descobreix com la dragona aprèn la importància de l'amistat i de tenir persones que l'estimin. El llibre és una oportunitat meravellosa per als nens i nenes sobre com conviure amb les emocions i les relacions humanes de forma positiva.

No despertis mai un dracLa dragona té un son molt lleuger i qualsevol cosa la desperta. Els lectors i lectores hauran de mirar de no fer soroll mentre passen les pàgines perquè la dragona no els senti! El llibre està ple d'il·lustracions encantadores i ofereix una oportunitat meravellosa als nens i nenes per practicar la quietud i la concentració. Aquest llibre segurament serà una part important de la rutina de dormir dels infants, i els ajudarà a relaxar-se i a preparar-se per al son. Un llibre infantil ideal per llegir abans de dormir.

Aquest Sant Jordi tenim una sorpresa per a vosaltres! Una nova manualitat de la dragona amb la qual podreu crear un punt de llibre!

A sota trobareu l’enllaç per descarregar aquesta plantilla i el vídeo amb els passos a seguir.

Descarrega l'arxiu

Manualitat Sant Jordi 2023

 

Veure vídeo

Esperem que us agradi!

Afegeix un nou comentari

Top