L'horari dels teus fills, en una nova skill d'Alexa

Una sola pregunta i Alexa et dirà quines classes tenen els teus fills avui

Nena riu mentre escola l'Alexa (l'skill d'Amazon) amb el seu pare

Preparar la motxilla per l'endemà és cada cop més fàcil. Gràcies a la nova skill SM Educamos d'Alexa, l'assistent de veu d'Amazon, no et caldrà mirar l'horari dels teus fills per saber quines classes tenen demà.

Des de la nova skill SM Educamos podràs consultar ràpidament l'horari dels teus fills i obtenir informació sobre les seves classes i professors. Només has de dir: «Alexa, quin és l'horari de demà?» o «Quan és la propera classe de matemàtiques?» i tindràs la informació que necessites immediatament.

SM ha desenvolupat l'skill dins l'entorn SM Educamos, un ecosistema educatiu digital implantat a més de 1200 centres educatius. L'objectiu de SM Educamos amb aquesta skill és millorar la comunicació entre la família i l'escola i potenciar el vincle de la comunitat escolar

 

Com funciona?

L'skill és gratuïta i funciona tant en els dispositius Amazon Echo com a l'app Alexa per a mòbils. Per gaudir-ne hauràs de tenir el dispositiu d'Amazon (o descarregar l'aplicació d'Alexa en el teu mòbil) i ser pare, mare o tutor de SM Educamos, l'entorn de gestió d'escoles de SM.

Si compleixes les dues condicions, segueix els següents passos:

  1. Activa l'skill de SM Educamos. Ho pots fer des de l'app d'Alexa o des de la botiga de skills d'Amazon.
  2. Vincula el teu compte d'usuari. Obre l'app d'Alexa en el teu mòbil o en el navegador, accedeix a l'skill i entra a "Configuració".
  3. Introdueix el codi del teu centre. Aquest codi és el mateix que utilitzes a l'app Familias i t'ho podrà facilitar el teu centre (és el número que consta a la teva URL de SM Educamos).
  4. Introdueix el teu usuari i contrasenya de SM Educamos. D'aquesta forma Alexa accedirà directament a l'horari dels teus fills sense que necessitis introduir cap dada més.

 

Futures funcionalitats

La consulta de l'horari escolar és la primera funcionalitat que inclou aquesta skill i ja s'està treballant per tal que, en un futur, les famílies de SM Educamos puguin consultar les fites més importants dels seus fills a l'escola, com els deures, propers exàmens, últimes qualificacions i avisos del centre.

Les dificultats per fer el seguiment del dia a dia escolar dels fills, conseqüència de la manca de temps, han esdevingut un problema prioritari per a moltes famílies. L'objectiu de SM amb aquesta skill i les futures funcionalitats que implementarà és donar suport a aquesta necessitat de conciliació entre la família i l'escola

Afegeix un nou comentari

Related Posts

SM Cruïlla Aprenentatge, tot allò que necessites

Mestra utilitzant un ordinador portàtil
Llegeix més

See all Posts

Top