• Innovació amb sentit

En Nicolau, la Violeta, l'Helena… cada dia omplen l'escola amb les seves rialles, les seves inquietuds, els seus reptes, els seus avenços.

Els acompanyeu perquè la seva formació com a estudiants, i també com a persones, tingui sentit.

Nosaltres us acompanyem amb un projecte pedagògic innovador que continua mantenint el focus en allò que és essencial i en què la tecnologia es posa al servei d'una cosa molt més gran: formar persones capaces de transformar el món.

Perquè som, i sou, innovació amb sentit.

SM Educamos:
comunitat educativa connectada

Un ecosistema educatiu digital que integra totes les nostres solucions educatives i permet gestionar els processos del centre.

 

ENS TRANSFORMEM AMB TU

Nens i nenes d'Educació Infantil

Infantil

És moment d'explorar, de sentir, de socialitzar. També d'assolir unes bases sòlides per l'aprenentatge futur. Prenem com a referent els estudis més innovadors sobre neuroeducació per omplir l'aula d'infants feliços.

Projectes d'Infantil

Una nena d'Educació Primària al bosc

Primària

El motor més poderós per a l'aprenentatge és la motivació, la sorpresa, el descobriment. Innovem a l'aula a fi d'educar en l'essencial, eduquem perquè els alumnes esdevinguin persones crítiques, reflexives i responsables.

Projectes de Primària

Una noia d'Educació Secundària

Secundària

Moment de canvis: adolescents en cerca i aules diverses. Cal acompanyar amb la distància justa, fomentant el pensament crític però educant en valors. El factor tecnològic està tan present que és essencial la innovació educativa.

Projectes de Secundària

Noi de Batxillerat

Batxillerat

Acompanyem l'alumnat en l'evolució d'adolescents a joves, oferint-los una educació de qualitat plena de valors que els farà créixer i convertir-se en els homes i les dones que donaran sentit i transformaran la societat futura.

Projectes de Batxillerat

SM FORMACIÓN: APRENDRE, LIDERAR, ACOMPANYAR

Una mestra a una formació

A SM Formación posem a la teva disposició cursos pràctics de formació en línia i semipresencials orientats a millorar les competències de l'equip directiu i del professorat.

T'oferim:

  • Formació significativa i de qualitat
  • Amb propostes innovadores
  • Totalment personalitzada
  • Amb una metodologia basada en la pràctica
  • Flexible i adaptable a la realitat de cada professor i centre
  • Amb acompanyament continuat
  • Acreditació universitària

Comencem?

Top