Us presentem el Drac Buf!

El drac més juganer arriba a Cruïlla, esteu preparats?

El drac bufAvui us volem presentar un personatge molt especial per a nosaltres. És petitó, però molt molt juganer: EL DRAC BUF!

El drac Buf és un dragonet que vol acompanyar els més petitons en els seus primers aprenentatges mentre es diverteixen obrint les solapes que s’amaguen entre les pàgines. Ell els ajudarà a estimular la curiositat i a millorar la motricitat fina. Els nens i nenes s'identificaran amb les seves històries sobre els hàbits quotidians i podran aprendre de manera visual com crear noves rutines. I tot sense deixar de jugar!

Al Buf li encanta aprendre a fer activitats noves, com sortir a jugar al jardí de casa i olorar les roses mentre les rega. I es diverteix molt fent pastissos amb el pare, sempre surten boníssims encara que quedi enfarinat. La mare i ell surten a passejar, i sempre aprofita per pujar a la bicicleta. Però, sense cap mena de dubte, el que més li agrada al Buf és divertir-se amb els seus amics jugant a fet i amagar. La Piula, la Meu i la Cloc són els seus amics inseparables i quan van a casa del Buf sempre hi ha pastissos i diversió.

En el llibre Ja no vull el xumet! descobriran que el Buf vol ser com un drac gran, però quan va a veure un espectable de titelles aprèn que hi ha coses que encara no pot fer com ells. Ell vol xiular i fer petons com els seus amics, però com que continua utilitzant el xumet, no pot fer-ho. Per aquest motiu, decideix que és hora de deixar el xumet i ser com els dracs grans!

Sabem que esteu desitjant conèixer més d'aquest tendre personatge i que teniu tantes ganes de jugar amb ell com nosaltres.

Divertiu-vos aprenent sense parar de jugar!

Quin drac més divertit Ja no vull el xumet

Afegeix un nou comentari

Related Posts

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Avui ens visita la Lulú

Avui ens visita la Lulú
Llegeix més

Junts des del primer llibre!

Junts des del primer llibre!
Llegeix més

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla
Llegeix més

See all Posts

Top