UN MOZTRE NO NEIX, ES FA

La primera aventura del Mumus, la Gogo i el Tatín, tres monstres que no fan gaire por

moztres

L'Equip Z està format per uns personatges ben peculiars i divertits, cadascun amb la seva personalitat única i particular. Aquest és un equip format pels moztres més terribles del món, el Mumus, la Lila, el Tatín i la Gogo. Però el pitjor és que, d'espantar, no en tenen ni idea. Per això els han enviat a l'internat Calfreds: a veure si n'aprenen.

A l'internat, els protagonistes d'aquesta història forjaran una divertidíssima i entranyable amistat. El Mumus és un fantasma tendre i extremadament curiós a qui agrada cridar l'atenció, però sense espantar ningú, ja que, en comptes de fer BUUU!, el seu soroll és MUUU! I tots els companys de classe es riuen d'ell. Finalment, acaben castigant el Mumus a la torre dels càstigs i allà coneix els seus nous amics, el vampir Tatín, que té tanta por que tartamudeja, i l'ogressa Gogo, que no es creu un monstre, sinó una princesa.

Un bon dia arriba al castell una família d'humans, i l'Equip Z es proposa espantar-los per fer-los fora, però acaben coneixent la Lila, la nena humana que somia convertir-se en nena llop. Junts viuran un munt d'aventures, cometran mil errors, faran enfadar els habitants del castell i, sobretot, aprendran a ser el que desitgin!

La relació que es forja entre els membres de l'equip és molt especial, ja que tots ells tenen en comú la seva diferència amb els altres i la necessitat de ser acceptats com són. Estem segurs que els lectors i lectores gaudiran d'aquesta divertida i entranyable aventura dels moztres més inusuals del món.

Us presentem MOZTRESla primera aventura del Mumus, la Gogo i el Tatín, tres monstres que no fan gaire por:

Moztres

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top