Un món per descobrir!

Gaudeix d’un aprenentatge constant i divertit!

Coneixements

Cada dia és una nova oportunitat per aprendre coses noves! I nosaltres volem estar al vostre costat en aquests aprenentatges.

Sabem que vosaltres, els lectors, sou molt curiosos i us encanta descobrir el món que us envolta. Per aquest motiu us volem presentar els llibres de coneixements amb els quals descobrireu l'espai, aprendreu a practicar ioga, a cuinar amb xocolata, i molt més!

La col·lecció La lupa màgica es va crear per als més curiosos, per a aquells que no es conformen a llegir els llibres, sinó que volen descobrir el que amaguen les seves pàgines. Movent la lupa màgica per les pàgines podreu descobrir molts secrets com, per exemple, els enigmes de les excavacions, com funciona el tren més ràpid del món, o fins i tot, què pots trobar a l'espai.

Cos humà

Els dinosaures

L'espai

Magnífiques màquines

La selva

Veure llibre Veure llibre Veure llibre Veure llibre Veure llibre

Il·lumina és una col·lecció molt divertida amb un visor de colors per veure com, en una única imatge, hi podem descobrir coses diferents. Amb aquests llibres jugareu amb els colors i us adonareu que no tot és el que sembla a primera vista. La natura, l'espai o els dinosaures us sorprendran pàgina rere pàgina.

Il·luminatura

Il·luminatomia

Il·luminatles

Il·luminapor

Il·luminasaures

Veure llibre Veure llibre Veure llibre Veure llibre Veure llibre

La ciència és molt important i gràcies als científics la nostra manera de viure ha canviat molt. Però sabies que molts dels invents més rellevants de la humanitat els van crear joves gairebé anònims? Doncs en El llibre dels invents us expliquem això i molt més. Podreu descobrir els invents més importants de la història i com van sorgir, des de la màquina de vapor fins a les ressonàncies magnètiques.

EL LLIBRE DELS INVENTS

Veure llibre

I si ets un amant de la xocolata com nosaltres, has de llegir El llibre de la xocolata! És un llibre amb el qual aprendràs tots els secrets de la xocolata, gaudiràs cuinant les seves receptes i olorant les seves pàgines.

Quan fa fred, t’agrada prendre una tassa de xocolata desfeta? I a l’estiu, et fas passar la calor amb un bon gelat de xocolata? I oi que sempre venen de gust uns bombons? Aquest llibre parla de la xocolata: hi trobaràs contes, cançons, jocs... T’ensenyarà moltes coses que no sabies, i alhora descobriràs que no hi ha res tan bo com... la xocolata!

El llibre de la xocolata

Veure llibre

I no podíem acabar aquestes recomanacions sense parlar de l'escola juràssica de ioga de Cruïlla. Aquests dinosaures tan divertits t'ensenyaran a sentir-te millor i a gestionar millor les teves emocions amb l'ajuda de les postures de ioga. Dino ioga és el llibre perfecte per transformar les nostres dificultats en energia i força!

Dino ioga

Veure llibre

 

Si voleu continuar aprenent cada dia coses noves, no us podeu perdre tots els llibres de coneixements de Cruïlla!

Veure llibres

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Lectura fàcil: Llibres per a tothom

Lectura fàcil: Llibres per a tothom
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

See all Posts

Top