Un món d’aventures en calçotets!

Soc el Capità Calçotets, un superheroi diferent de tots els que has conegut!

Bon dia, nens,

Soc el Capità Calçotets. Avui m'he atrevit a passar a presentar-me pel bloc de Cruïlla per explicar-vos de més a prop la meva història i els milers d'aventures que he viscut.

Però és veritat que no us puc explicar la meva història sense presentar-vos en Jordi Brunet i l'Oriol Xuriguera,  dos nens molt entremaliats que a les seves estones lliures es dediquen a crear aventures al meu món de còmic.

Resulta que el director de l'escola, el senyor Grabulós, era la persona perfecta per convertir-la en un personatge de còmic. Van crear un superheroi amb el nom de Capità Calçotets i que tenia el poder de la superelasticitat, amb aquest poder podia combatre als malvats que provocaven el caos al planeta.

La veritat és que en Jordi i l'Oriol tenien molta imaginació, quan van començar a dibuixar-me no esperaven que acabaria lluitant contra els vàters parlants o evitant la invasió dels extraterrestres al meu planeta. Però vet aquí, continuo lluitant contra el mal cada dia.

I sí que és veritat que les coses han canviat molt des del primer còmic: tot va començar en blanc i negre i ara ja soc DE TOTS COLORS.

Si voleu acompanyar-me en les meves aventures en calçotets, podeu llegir els meus còmics:

 Compártelo:     Les aventures del Capità Calçotets El Capità Calçotets i l'atac dels vàters parlants El Capità Calçotets contra la Dona del Monyo Mutant

 El Capità Calçotets i la terrible trama del professor Tirapets El Capità Calçotets i la invasió dels extraterrestres

Veure tots els llibres

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top