Coneix Thrivu, la nova comunitat educativa que construïm tots

Una plataforma comunitària d'aprenentatge, guia i coneixement per a docents

T'acompanyem a la tornada a l'escola

 

Una bona comunitat educativa es forma quan professors, alumnes i famílies col·laboren per una educació centrada en l'aprenentatge i el bé comú. Aquest any hem viscut una situació excepcional a la qual tots ens hem hagut d'adaptar, i nosaltres seguim treballant perquè l'educació no s'aturi. Per això et presentem Thrivu, una plataforma comunitària d'aprenentatge i acompanyament.

Ara a Thrivu: Especial Recursos per a l'avaluació

Rúbriques per a avaluar la comprensió lectora i l'expressió oral i escrita; avaluació de l'aprenentatge cooperatiu, de les estratègies de pensament i de la creativitat.

A Thrivu trobaràs els recursos necessaris no només per a avaluar els coneixements adquirits, sinó diferents alternatives d'avaluació en funció de la manera de treballar que hagis triat a la teva aula.

T'ajudem amb l'avaluació

 

Què es Thrivu, la teva comunitat educativa

Thrivu és una comunitat educativa on l'important ets tu. Mitjançant aquesta plataforma per a docents podràs compartir, comunicar, aprendre, formar i innovar al teu gust entre mil possibilitats i recursos.

L'objectiu de Thrivu és acompanyar el docent en el curs, proporcionar eines digitals que facilitin l'educació, oferir contingut de qualitat i crear una xarxa de comunicació directa entre el professor i l'editorial. Volem crear comunitat, perquè el que ens defineix és el que construïm entre tots.

Què et trobaràs a Thrivu?

  • Recursos i materials didàctics para utilitzar a l'aula que podràs guardar el teu perfil i compartir amb la comunitat de Thrivu (professors i famílies).

  • Formació mitjançant webinars gratuïts per a professors on es tractaran diferents temes d'educació i acompanyament familiar.

  • Una plataforma personalitzable amb accés a formacions, esdeveniments, novetats, catàlegs i productes i serveis de SM en exclusiva.

  • Servei d'atenció al client i contacte directe amb l'assessor comercial assignat al teu centre escolar, que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

  • Una oportunitat per a compartir i comunicar-te amb la comunitat de docents i formadors de Thrivu. Intercanviaràs dubtes, reflexions i inquietuds.

Fem Thrivu?

"Read more" text: 
Veure més

Afegeix un nou comentari

Related Posts

SM Cruïlla Aprenentatge, tot allò que necessites

Mestra utilitzant un ordinador portàtil
Llegeix més

See all Posts

Top