Supertona, la patatona, al rescat!

Qui ho diu, que les verdures no són divertides i que la vida al supermercat és avorrida?

Supertona

Et presentem la Supertona, la patata més brava i decidida del supermercat. Les nits als supermercats no són com et pensaves, hi passen moltes coses!

Les verdures que estan al congelador hi són per algun motiu... Una nit senten que algú s’ha escapat del congelador: és el Pèsol Malvat i la Supertona està decidida a trobar-lo. Ella és l'única que és capaç de salvar les verdures d’aquest dolent tan dolent.

Diverteix-te amb aquesta col·lecció plena de verdures esbojarrades i les seves històries que et faran petar de riure, i que són un homenatge als còmics de superherois.

Podràs acompanyar la Supertona en la celebració del carnaval al supermercat, l’organització dels jocs olímpics que de les verdures, jugant a fet i amagar a la nit... I el Pèsol Malvat sempre li vol destrossar els plans. A ell no li agraden ni les festes, ni els colors i sempre intentarà fer-ne alguna de grossa per acabar amb la diversió.

Si us agraden les històries divertides i de superheroïnes, no us podeu perdre els nous llibres de la col·lecció de la Supertona.

Si no hi ha capa, no hi ha patata... SUPERTONA, LA PATATONA, AL RESCAT!

Supertona1.Supertona

Us presentem la Supertona, la patata més brava i decidida del supermercat. Ella és l’única que és capaç de salvar les verdures del dolent més dolent: el Pèsol Malvat

Veure llibre

 

Carnaval catastròfic2. Supertona i el carnaval catastròfic

La Supertona i les verdures estan organitzant un carnaval ple de colors al supermercat, però al Pèsol Malvat no li agraden ni les festes, ni els colors, i en prepara una de grossa...

Veure llibre

 

Vall de la perdició3. Supertona a la Vall de la Perdició

Les verdures han decidit passar la nit jugant a fet i amagar. De sobte, troben un mapa del tresor i el joc es converteix en l’aventura més emocionant de les seves vides.

Veure llibre

 

Correu, verdures, correu4. Supertona. Correu, verdures, correu!

La Supertona ha organitzat uns jocs olímpics al supermercat, perquè tothom sap que les verdures són molt saludables! El Pèsol Malvat també hi vol participar, i hi ha apuntat una participant molt especial.

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Els llibres de Hervé Tulle

Els llibres de Hervé Tulle
Llegeix més

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?
Llegeix més

Descobreix la lectoescriptura!

Descobreix la lectoescriptura!
Llegeix més

Les noves aventures de la Tina i en Pop

Les noves aventures de la Tina i en Pop
Llegeix més

See all Posts

Top