Recursos per passar-nos-ho d’allò més bé en família

Hem reunit un munt de jocs, activitats i recursos perquè quedar-se a casa sigui el millor pla

Pare i mare juguen amb el seu fill

A més de dedicar el temps a l’estudi a casa, en moments com aquests també és important i necessari trobar espai per al descans, per jugar, per experimentar, per entendre la situació...

Per això des de SM hem reunit un munt de recursos, activitats i jocs perquè la diversió tampoc no s’aturi aquests dies. Que us animeu a jugar?

PER A NENS DE 0 A 5 ANYS

  • Al canal de Youtube de SM trobareu contacontes animats tant en castellà com en anglès, perquè una bona història és la millor manera de fer viatjar la imaginació.
  • Ara els personatges preferits dels teus nanos cobren vida a les seves mans amb els llibres per pintar d’En Pep i els seus amics i els retallables de la Lulú.

El Pollo Pepe

  • Les rutines també poden ser divertides amb aquesta taula de recompenses. A més a més, és un bon moment per reforçar en els nens i nenes la necessitat de ser responsables.

PER A NENS DE 6 A 12 ANYS

  • Els que ja llegeixen sols poden gaudir del nou número de la revista ¡Al abordaje! de El Barco de Vapor. Inclou passatemps, reportatges, jocs i un concurs per il·lustrar cobertes de llibres. Les dues revistes anteriors estan disponibles totalment de franc a LiteraturaSM.com.

Coberta de la revista ¡Al abordaje!

Afegeix un nou comentari

Top