Quin futur els espera als Vallbona?

Tornen Els Forasters del Temps! Tornen les aventures en el temps!

Vallbona futur

Preparats per la nova aventura dels Vallbona i les seves veïnes?

En aquesta ocasió, Els Forasters del Temps, faran el viatge més bèstia de tots: un salt cap al futur, concretament l'any 2112, a l'illa de Plastília, una illa totalment formada de plàstic, on fins i tot els hàbitats s'alimenten d'aquest material.

És un món molt avançat tecnològicament, fins i tot tenen cotxes voladors, però amb grans tensions i guerres entre països i amb una gran sequera. El desert amenaça de cobrir-ho tot, s'ha apoderat de més de la meitat del planeta, hi ha escassetat d'aigua, de plantes, i d'animals i el planeta tal com el coneixem pot desaparèixer.

Aquesta vegada els Forasters s'enfronten al seu repte més gran: impedir la fi del món! Com s'ho faran el Tià i els altres per sobreviure? Descobreix la nova aventura d’Els Forasters del Temps.

Si no coneixíeu Els Forasters i us heu quedat amb ganes de saber-ne més us presentem la seva història. Tot va començar un bon dia que el Sebastià, el seu pare, els seus dos germans, la seva veïna Carme i la filla d’ella, van anar a comprar bicicletes i les estaven provant en un pàrquing, quan de sobte un llamp els va caure a sobre i van aparèixer al Far West.

A partir d’aquell dia no han parat de viure aventures trepidants, com per exemple competir contra els millors atletes de l'antiga Grècia, caminar pels passadissos secrets de les piràmides més enigmàtiques d'Egipte, lluitar contra bèsties molt temudes al Colosseu, fins i tot, navegar pels mars amb els vikings.

Si heu quedat intrigats, no us podeu perdre la col·lecció d’Els Forasters del Temps.

L'aventura dels vallbona al futur

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

El retorn de la Laura Gallego!

El retorn de la Laura Gallego!
Llegeix més

Lectura fàcil: Llibres per a tothom

Lectura fàcil: Llibres per a tothom
Llegeix més

el Misteri del Cerro de las Àguilas

Misteri i molt de futbol assegurats a el Misteri del Cerro de las Àguilas
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

See all Posts

Top