La nova aventura de les Ninges!

No et pots perdre la nova aventura de les ninges. Podran salvar el barri?

Avui us portem una nova aventura de l'Elisa, la Li, La Martina i el Fouard, els vostres ninges preferits!

En aquesta nova entrega de la col·lecció, els ninges s'adonen que estan passant coses estranyes al seu barri: han començat a desaparèixer els pots de melmelada de maduixa, la gent no para de discutir... Fins i tot els ninges estan barallats, imagineu-vos el caos! De sobte, s'adonen que tot ha empitjorat des que tothom porta posades les gorres de colors que reparteixen per tot arreu. Potser això té alguna relació amb el que està passant al barri?

Transforma't en un ninja de veritat i ajuda a les noies del club Només per a ninges a resoldre aquest misteri!  

3. La finestra mágica

3 La finestra màgica

Veure llibre

 

  Més títols de la col·lecció “Només per a ninges”:

1. La furgoneta negra1. La furgoneta negra

L'Elisa, la Li i la Martina estan passant un estiu força avorrit. A més, els nens del barri han fundat un club però no hi admeten nenes! Elles també fundaran un club... de ninges! I es dedicaran a investigar el misteriós cas de la furgoneta negra que corre pel barri segrestant nens i nenes. Només per a ninges: fem possible el que és impossible!

Veure llibre

 

 

2 Els gelats hipnòtics

 2. Els gelats hipnòtics

A l'Elisa, la Li, la Martina i el Fouad, l'estiu se'ls fa molt llarg, i no poden ni comprar-se un gelat perquè la botiga del senyor Moha està tancada per vacances. L'únic consol és que han obert una gelateria nova, però hi venen uns gelats tan cars, i tan estranys... Necessiten una nova aventura, o sigui que quan la Martina comenta que, aquests últims dies, el seu pare arriba molt d'hora de la feina perquè al barri hi ha molt poques escombraries per recollir, decideixen sortir a investigar. Vestides de ninges, la mateixa nit descobreixen que el tren de la gelateria nova recull les escombraries i les porta a una nau molt estranya que està molt amagada. L'aventura està servida.

Veure llibre

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

El retorn de la Laura Gallego!

El retorn de la Laura Gallego!
Llegeix més

Junts des del primer llibre!

Junts des del primer llibre!
Llegeix més

See all Posts

Top