Junts des del primer llibre!

Llibres per acompanyar els petits mentre aprenen.

Junts des del primer llibre!

A Cruïlla estem compromesos amb l'aprenentatge dels més petits i volem acompanyar-los en les seves primeres lectures.

Per als bebès és molt important començar a mirar contes per poder descobrir el món del llenguatge i la seva musicalitat. Els nostres personatges els acompanyaran en aquesta primera etapa tan especial. Els voleu conèixer? Us els presentem!

En Pep és un pollet que, amb la seva senzillesa farà interactuar de manera intuïtiva als més petits.

En Pep i la Mila, el nostre duo preferit, són un gosset i una gateta que viuen moltes aventures que ensenyaran als més petits a aprendre jugant.

I la Lulú és com una amiga més, que viu el dia a dia com fan ells: va a l'escola, ha començat a utilitzar l'orinal, i fins i tot, ha après a ser una bona germana gran.

En Pep

Aquesta és la Lulú

En Pepe i la Mila

En Pep

Lulú

En Pep i la Mila

Quan els bebès obren els ulls se’ls apareix un món fascinant de colors. Això fa que puguin mantenir l'atenció durant més estona en un objecte i començar a associar els colors amb coses del seu dia a dia.

El llibre Busquem els colors d'en Pep i la Mila els ensenyarà els colors d'una manera molt divertida. I si voleu que el vostre petit descobreixi la màgia dels colors, el moment del bany serà un dels seus preferits veient com canvien els colors de El llibre màgic de Pep i Mila.

El llibre màgic de Pep & Mila

 

Sabem que un dels canvis més importants en la vida d’un bebè és quan ha de treure’s el bolquer i començar a utilitzar l’orinal. Aquest procés de vegades els costa, i per fer-ho més senzill,  Cruïlla us proposa llibres com L'orinal de la Lulú, "Què portes dins del bolquer?" o "Ai, que se m'escapa!".

Aquesta selecció de llibres ajudarà als petits a identificar el que estan vivint d'una manera visual i els ajudarà a motivar-se per aconseguir el seu objectiu.

L'orinal de Lulú

Què portes dins del bolquer?

Ai,  que se m'escapa!

L'orinal de la Lulú

Què portes dins del bolquer?

Ai, que se m'escapa!

Les matemàtiques són una ciència que està molt present en el nostre dia a dia, així com també ho està en la vida dels infants. Per facilitar la comprensió dels nombres, en Pep tene llibres per descobrir els nombres d'una manera molt divertida.

En Pep ja sap comptar

 

  Els petits estan en constant aprenentatge i volem que des de ben petits vegin la lectura com una font de coneixement i diversió!  

Afegeix un nou comentari

Related Posts

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla
Llegeix més

El retorn de la Laura Gallego!

El retorn de la Laura Gallego!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top