Ja han arribat les novetats de Cruïlla pel mes de juliol

Ja han arribat les novetats de Cruïlla del mes de juliol.

Novetats Juliol

Aquest mes us portem moltes novetats, en especial pels més petits.

La col·lecció Petits contes estrena quatre nous títols amb els quals els més petits començaran a llegir sols els primers llibres. Les històries són senzilles, amb vocabulari fàcil i amb tres opcions de tipografia (lletra majúscula, lligada o d’impremta) per adaptar-se al moment d’aprenentatge de cada infant. Sense cap mena de dubte, és una col·lecció amb la qual els més petits començaran a agafar-li el gust a la lectura.

L'Home Gos té problemes. S'ha deixat influenciar pel seu esperit de gos i ha fet més disbarats del compte, per això li volen prendre la placa de policia. Descobreix com se’n sortirà l'Home Gos a Crim i fàstic.

I sabeu qui torna amb les seves aventures? La Joana i L'Èric. Aquest cop estan castigadíssims, perquè l'han fet molt grossa. Tot i que va ser per una bona causa, no s'han escapat del càstig.

Si voleu més informació de les noves històries dels vostres personatges preferits, us deixem aquí sota totes les novetats d'aquest mes.

Petit contes

Lluna, tinc por

Lluna, tinc por 

Les nits són fosques i misteriores, i de vegades fan por. Per sort, la lluna ens ajuda a omplir-les de somnis meravellosos i a convertir-les en una autèntica festa!

Veure llibre

 

Si jo fos rei Si jo fos rei 

En Tomàs està fart de viure en una casa normal i corrent, i que sempre li diguin el que ha de fer. Després d’una nit plena de somnis, es desperta convertit en rei. Ara podrà fer tot el que vulgui. Però la vida de rei no és com s’esperava...

Veure llibre

 

Un lèmming que va a la seva

Un lèmming que va a la seva

Tots els lèmmings semblen iguals, criden igual i es comporten igual. Però, què passaria si n'hi hagués un que decidís fer coses diferents? Què passaria si es negués a seguir el grup i fes servir el cap per prendre les seves pròpies decisions?

Veure llibre

 

Les tres porcions

Les tres pocions

La Clotilde és molt potinera. Però no es desanima, i com que es vol treure el carnet de bruixa, es presenta a l'examen de les tres pocions. Un cop davant del jurat prepara les receptes, però el resultat no és ben bé el que s'esperava!

Veure llibre

Princeses Drac

La fortalesa violeta La fortalesa violeta 

En aquesta nova aventura les Princeses Drac tenen un embolic dels grossos. Per motius que elles d'entrada no saben, la Nuna s'ha convertit en la Bamba. I la Bamba ara és la Koko. Però és que la Koko és la Nuna. I les princeses no tidran cap més remei que anar fins als cims Nevats i enfrontar-se a uns quanta enemics per mirar de redreçar la situació!

Veure llibre

 

L'Home Gos

Crim i Fàstic Crim i fàstic

A l'Home Gos de vegades la seva meitat canina li pesa més del compte i es deixa dur pel seu esperit de gos. Llavors, fa més disbarats del compte, fins tal punt que el fan fora de la policia i ha d'entregar la seva placa oficial. Com reaccionarà, ara que s'ha quedat sense feina?

Veure llibre

 

El blog de la Joana i l’Eric

Història d'un atracament Història d'un atracament

La Joana i l'Èric reprenen el blog per explicar que tornen a estar castigats,castigadíssims, supercastigats. I és que aquesta vegada la van fer molt grossa: es van convertir en uns delinqüents de debò. Va ser per una bona causa, noble i humanitària, però van organitzar un sidral de ca l'ample!

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

See all Posts

Top