Ja ha arribat Nadal!

Coneix les tradicions nadalenques amb Cruïlla!

Ja ha arribat Nadal

Us agrada el Nadal? Doncs avui us ensenyarem els llibres amb els quals podeu gaudir d'un Nadal molt especial i viure les tradicions nadalenques amb nosaltres!

L'olívia i la carta als reia

 

Tots coneixeu l'Olívia, la nena que aprèn al mateix ritme que els seus lectors, i aquest cop ens ensenyarà com fa una carta als Reis. L'Olívia porta la carta als Reis amb l'avi. Li ha costat molt escriure-la perquè no sap triar només quatre joguines entre totes les que hi ha. Per això la carta és plena de taques i ratllades, i està amoïnada perquè no sap si els Reis l'entendran.

 

Una carta per al Pare Noel

 

A Una carta per al Pare Noel, el Pare Noel té una emergència nadalenca! Acaba de rebre una carta d'una nena que es diu Paula, però no pot llegir el que li demana per Nadal! Haurà de demanar ajuda a tots els seus amics i col·laboradors. Si no troba el regal perfecte, serà una catàstrofe!

 

La veritable història del tió

I vosaltres sabeu quina és La veritable història del tió? Doncs resulta que un dia, un lladregot va amagar un sac ple de llaminadures en un forat del tronc d'un arbre pensant que tornaria a recuperar-lo quan no el perseguissin. Però l'endemà hi va haver una gran tempesta, i un llamp va partir l'arbre en dos. Quan en Peret i el seu pare, que havien sortit a fer llenya, van veure aquell tronc tan gros a terra, se'l van endur a casa per fer-ne un bon foc. No sospitaven que estaven a punt de cremar un tresor!

 

 

 

Si voleu conèixer més sobre aquestes divertides històries, no dubteu a demanar-les als Reis en aquesta carta que us hem preparat!

Estimats Reis Mags

Descarrega-la aquí

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Com explicar un conte als nostres fills

Com explicar un conte als nostres fills
Llegeix més

See all Posts

Top