I Premi Antònia Cortijos d'Il·lustració

La Fundació Jordi Sierra i Fabra, en col·laboració amb l’Editorial Cruïlla llança el Premi Antònia Cortijos d'Il·lustració per a joves menors de 23 anys.

La Fundació Jordi Sierra i Fabra, en col·laboració amb Editorial Cruïlla, convoca la primera edició del Premi Antònia Cortijos d'Il·lustració, a fi d'estimular en els joves dibuixants el plaer per la creació a través d'obres que reflecteixin valors universals de pau, amor, concòrdia i respecte, amb els quals contribuir a crear un món millor, ple d'esperança, en que els llibres tinguin un paper essencial i creixin de manera constant noves generacions d'il·lustradors.

Si tens menys de 23 anys i t'agrada dibuixar, aquest és el teu concurs. Pots presentar la teva obra fins el 31 de desembre, el tema és totalment lliure i ha d'anar adreçada a un públic infantil de zero a dotze anys. S'entendrà com a obra il·lustrada el conjunt d'il·lustració i de text, que ha de ser en català.

T'interessa participar-hi? Consulta les bases legals al següent enllaç:

Fundació Jordi Sierra i Fabra

La Fundació Jordi Sierra i Fabra té com a finalitat promoure la cultura i les arts en general, especialment l’ajuda a joves artistes, escriptors en llengua catalana o castellana, il·lustradors, creadors audiovisuals i d’arts plàstiques.

Per tal d’aconseguir aquesta finalitat, la Fundació Jordi Sierra i Fabra compta amb un Centre Cultural ubicat al barri de Sants-Badal. El Centre Cultural és un espai cultural multidisciplinari per a la ciutat de Barcelona que ofereix activitats, eines i metodologies perquè els infants, joves i adults puguin avançar en el seu procés creatiu i cultural.

El Centre Cultural és un espai obert al públic que disposa d’una sala d’actes multimèdia amb biblioteca i zona d’estudi, així com de l’exposició permanent amb els records de la vida professional i literària del fundador, Jordi Sierra i Fabra.

 

Afegeix un nou comentari

Top