Ja coneixem l’obra guanyadora del Premi El Vaixell de Vapor 2022!

Descobreix el Premi El Vaixell de Vapor 2022, "Els lletrafòbics i el senyor No-Nom"!

Aquest matí, en una roda de premsa, s’ha donat a conèixer l’obra guanyadora del Premi de literatura infantil El Vaixell de Vapor 2022.

Estem molt contents de presentar-vos Els lletrafòbics i el senyor No-Nom, creació de l’escriptora Roser Rimbau.

ELS LLETRAFÒBICS I EL SENYOR NO-NOM

ELS LLETRAFÒBICS I EL SENYOR NO-NOM“En Pere està una mica fart dels viatges que ha de fer els caps de setmana amb el seu pare per anar a casa la Guille, la nòvia d’ell. Vinga cotxe amunt i avall, i vinga a fer quilòmetres. I després, un cop allà, s’avorreix com una ostra. No té res per entretenir-se i, per acabar-ho d’arreglar, no té ni habitació pròpia, però aquest cap de setmana, tot canviarà…

Els adults, de sobte, es quedaran com congelats i en Pere i la seva amiga, la Malak, viuran una aventura trepidant. S’hauran d’enfrontar a una institució secreta comandada per un boig perillós que no pretén altra cosa que dominar tota la humanitat fent que la gent estigui sempre enganxada a les pantalles.”

Aquesta novel·la tracta temes com la importància de l'amistat i el valor de les paraules en un món dominat per les pantalles.

Veure llibre

Roser RimbauL’autora d’aquest llibre és la Roser Rimbau, una gironina nascuda l'any 1968. Ella sempre ha deixat clar que una de les seves passions és la literatura i que, tot i que ha treballat de periodista, correctora o percussionista, sempre ha trobat un moment per dedicar-lo a l'escriptura. Aquesta dedicació s’ha vist reflectida en els guardons que ha aconseguit, que són el Comte Kurt i el Conte Infantil Il·lustrat Modest Prats.

Estem molt orgullosos que formi part de la gran família de Cruïlla i esperem que us agradi el món d’Els lletrafòbics i el senyor No-Nom tant com nosaltres.

Malauradament, aquest any el jurat ha decidit deixar desert el Premi Gran Angular 2022, però us convidem a participar a la propera edició! VOLEM LLEGIR-VOS!

Teniu ganes de participar en aquests premis? Doncs ja podeu consultar les bases legals dels premis en la nostra web.

No us podeu perdre aquesta oportunitat de formar part de la família Cruïlla!

 

 

Comentaris

Bon dia Cruïlla, Us escric per dos motius. Sóc la cap del dept de català de l'INS Casanova a St Boi i hem utilitzat i estem utilitzant els vostres llibres de batxillerat. Suposo que ens teniu registrats. Com ja sabeu encara és a l'ús el llibre de català de 2n de batxillerat. Les companyes que fan 1r encara l'utilitzen com a suport, i les companyes de 2n Batxillerat, están fent-lo servir enguany. La primera consulta que us vull fer és si podeu enviar-nos els solucionaris dels llibres tant de 1r (el que ja s'ha substituït) com el de 2n de Batxillerat, encara a l'ús. Els hem hagut d'anar traspaperant, i ens queda un en males condicions. La segona consulta és si podríeu enviar-nos una mostra del llibre que us poso a continuació: HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA. TEXT I CONTEXT FERRAN NEIRA, ALÍCIA / BACARDIT SANTAMARIA, RAMON Editorial:SM CRUÏLLA Año de edición:2009 ISBN:978-84-661-2278-8 Espero poder contactar amb el/la comercial. Gràcies per avançat. Salut, Victòria Moreno
LLIBRES BATXILLERAT

Bon dia, Victòria. Per solucionar aquests temes t'has de posar en contacte amb l'assessor comercial del teu centre. Per fer-ho, pots o bé contactar a través del teu centre, o a través d'aquest enllaç: https://www.thrivu.cruilla.cat/s/solicitud-presentacion-comercial?language=ca

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Transformar-se en influencer educatiu

Telèfon mòbil amb una xarxa social oberta
Llegeix més

El retorn de la Laura Gallego!

El retorn de la Laura Gallego!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Joves, aquestes històries son per vosaltres!

Ei, nois i noies! A Cruïlla també hi ha llibres per a vosaltres!
Llegeix més

See all Posts

Top