Ja coneixem l’obra guanyadora del Premi El Vaixell de Vapor 2022!

Descobreix el Premi El Vaixell de Vapor 2022, "Els lletrafòbics i el senyor No-Nom"!

Aquest matí, en una roda de premsa, s’ha donat a conèixer l’obra guanyadora del Premi de literatura infantil El Vaixell de Vapor 2022.

Estem molt contents de presentar-vos Els lletrafòbics i el senyor No-Nom, creació de l’escriptora Roser Rimbau.

ELS LLETRAFÒBICS I EL SENYOR NO-NOM

ELS LLETRAFÒBICS I EL SENYOR NO-NOM“En Pere està una mica fart dels viatges que ha de fer els caps de setmana amb el seu pare per anar a casa la Guille, la nòvia d’ell. Vinga cotxe amunt i avall, i vinga a fer quilòmetres. I després, un cop allà, s’avorreix com una ostra. No té res per entretenir-se i, per acabar-ho d’arreglar, no té ni habitació pròpia, però aquest cap de setmana, tot canviarà…

Els adults, de sobte, es quedaran com congelats i en Pere i la seva amiga, la Malak, viuran una aventura trepidant. S’hauran d’enfrontar a una institució secreta comandada per un boig perillós que no pretén altra cosa que dominar tota la humanitat fent que la gent estigui sempre enganxada a les pantalles.”

Aquesta novel·la tracta temes com la importància de l'amistat i el valor de les paraules en un món dominat per les pantalles.

Veure llibre

Roser RimbauL’autora d’aquest llibre és la Roser Rimbau, una gironina nascuda l'any 1968. Ella sempre ha deixat clar que una de les seves passions és la literatura i que, tot i que ha treballat de periodista, correctora o percussionista, sempre ha trobat un moment per dedicar-lo a l'escriptura. Aquesta dedicació s’ha vist reflectida en els guardons que ha aconseguit, que són el Comte Kurt i el Conte Infantil Il·lustrat Modest Prats.

Estem molt orgullosos que formi part de la gran família de Cruïlla i esperem que us agradi el món d’Els lletrafòbics i el senyor No-Nom tant com nosaltres.

Malauradament, aquest any el jurat ha decidit deixar desert el Premi Gran Angular 2022, però us convidem a participar a la propera edició! VOLEM LLEGIR-VOS!

Teniu ganes de participar en aquests premis? Doncs ja podeu consultar les bases legals dels premis en la nostra web.

No us podeu perdre aquesta oportunitat de formar part de la família Cruïlla!

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Gabriel Bardala, Premi Gran Angular 2021

Gabriel Bardala, Premi Gran Angular 2021
Llegeix més

Ja ha arribat Nadal!

Ja ha arribat Nadal!
Llegeix més

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

See all Posts

Top