Els còmics arriben a Cruïlla!

EI! Que els còmics han arribat a Cruïlla!

Còmic

NO TE N’HAS ADONAT? ELS CÒMICS HAN ARRIBAT A CRUÏLLA!! Sí, sí, ho has llegit bé. Ja són aquí. Ara ja podràs llegir les històries dels teus personatges preferits de Cruïlla en un format totalment diferent!

Les Princeses Drac et porten una nova aventura molt divertida. La història comença quan el Rosko, fent un encanteri, comet un error terrible i converteix a les seves amigues, les Princeses Drac en unes princeses com les dels contes. I ja sabeu com són aquestes princeses: bledes, avorrides i una miqueta tanoques, és a dir, tot el contrari de les nostres princeses. Aconseguirà en Rosko arreglar aquest desgavell?

I no ens podem obligar del nostre equip de futbol més famós, en Pla de Dalt! Aquesta aventura és una història que va succeir molt abans que existissin Els Futbolíssims, abans que fessin el pacte secret, abans que l'equip estigues a punt de desaparèixer. La història va passar un diumenge de setembre que no oblidaran mai, a Gironeta, i va ser l'origen de tot el que va venir després. Vols saber què va succeir? Heas de llegir El misteri dels àrbitres voladors!

Però no només et descobrirem noves històries dels personatges que ja coneixes, sinó que també et presentem en Pere Poll, un divertidíssim poll que viu i viatja amb la seva família de cap en cap. No obstant això, la vida de nòmada el comença a cansar i vol deixar-la de banda. Què passaria si es quedessin per sempre al mateix cap? Amb les històries d'aquest diminut animalet no pararàs de riure!

Si vols viure una lectura diferent i divertida, no dubtis de llegir els nous còmics de Cruïlla!

 

La venjança del bruixotLa venjança del bruixot

En Rosko ha comès un error terrible: ha fet un encanteri que ha convertit les seves amigues, les Princeses Drac, en unes princeses com les dels contes: bledes, avorrides... i una miqueta tanoques. Aconseguirà arreglar aquest desgavell?

Veure llibre

 

Pere Poll, l'amic més fidel dels nensPere Poll, l'amic més fidel dels nens

Soc el Pere Poll, i visc amb la meva família. Som polls, és a dir, que ens passem la vida viatjant de cap en cap. Es podria dir que som nòmades. Quan hem de fer mudança, sempre passa el mateix: tothom a córrer! I jo ja n'estic cansat. Què passaria si ens quedéssim per sempre al mateix cap?

Veure llibre

 

El misteri dels àrbitres voladorsEl misteri dels àrbitres voladors

Aquesta història va passar abans que existissin Els Futbolíssims, abans que fessin el pacte secret, abans que l'equip del Pla de Dalt estigués a punt de desaparèixer. Aquesta història va passar un diumenge de setembre que no oblidarem mai, a Gironeta, i va ser l'origen de tot el que va venir després.

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Lectura fàcil: Llibres per a tothom

Lectura fàcil: Llibres per a tothom
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

See all Posts

Top