El Koki, el teu nou amic de Cruïlla

Descobrim junt el món que ens envolta?

Bon dia, nens,

Soc el Koki i avui estic al blog de Cruïlla per presentar-me. Soc un conillet que t'ensenyarà el que fa durant el dia, i veuràs com faig coses molt semblants a les que fas tu.

Aquest mes he començat a formar part de la gran família de Cruïlla. La veritat és que en Pep, en Pep i la Mila i la Lulú m'han acollit molt bé. Fa uns dies vaig deixar d'utilitzar el bolquer, i no sabeu que guai va ser portar els calçotets de nen gran. Tot i que al principi em va costar una miqueta saber quan havia d'anar a l'orinal, a poc a poc el vaig aprendre a fer servir.

L'altre dia vaig anar de visita a casa de la Mixa i vam estar jugant al jardí. Vaig descobrir que al jardí es podien fer ximpleries, i que nosaltres no érem els únics que ens ho passàvem bé, els ocells també estaven gaudint de l'arbre del jardí. Però, sens dubte,  el més bonic que vam trobar van ser unes flors i una abella que s’hi va posar a sobre.

Aquests dies, també he conegut al mestre Tao, el mestre de la meva escola. Al principi no em feia gaire gràcia deixar d'estar amb el pare i la mare, però quan vaig començar a dibuixar i pintar em vaig relaxar. El primer dia va ser molt divertit, fins i tot vam cantar i escoltar música.

La meva vida és molt divertida i segur que pots aprendre moltes coses amb mi!

Si vols acompanyar-me en les meves aventures, pots llegir els meus llibres:

EL KOKI FA SERVIR L’ORINAL EN KOKI COMENÇA L’ESCOLA EN KOKI JUGA AL JARDÍ

 

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Junts des del primer llibre!

Junts des del primer llibre!
Llegeix més

El retorn de la Laura Gallego!

El retorn de la Laura Gallego!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top