Canvia el conte amb les princeses drac!

Descobreix les princeses que t’ensenyaran que no totes les princeses són com esperaves!

Bon dia a tots,

Jo soc la Bamba, i amb la Nuna i la Koko formem les princeses drac. És molt divertit estar amb nosaltres, perquè totes tres som molt diferents... Però el més sorprenent és que ENS CONVERTIM EN DRAC! Tot van començar quan jo estava al castell amb la meva mare, la reina, i em va arribar una carta del príncep Rosko. En aquesta carta em declarava el seu amor. DEIA QUE ES VOLIA CASAR AMB MI!! Jo no volia ni sentir-ne a parlar, de casaments. Al castell d’en Rosco, hi vaig conèixer a les meves amigues princeses, un mag i un ou de drac. I fins i tot dos lladres que estaven en un bosc ple de bolets verinosos que van alterar-ho tot.

Les nostres aventures són molt divertides i et faran riure molt. Ens han passat tantes coses... Hem lluitat contra bruixes, hem conegut sirenes i, a més, hem salvat el món de quedar-se sense màgia!

Voleu saber com hem canviat el conte? Doncs heu de llegir les nostres aventures.

  COL·LECCIÓ PRINCESES DRAC

1: El misteri de l'ou daurat 2: El pantà de les sirenes 3: Sa majestat la bruixa

11: Els set focs 12: La corona del corb 13. L'arma secreta de Lady Karamel

 

Veure tots els llibres

Afegeix un nou comentari

Top