Avui ens visiten... En Pep i la Mila!

Coneix el gosset i al gateta més divertits de Cruïlla!

Avui ens visiten en Pep i la Mila

Bon dia a tots i totes!

Som en Pep i la Mila. Avui visitem el blog de Cruïlla per presentar-nos i perquè conegueu les nostres aventures, que de segur voldreu viure amb nosaltres! Som una gateta i un gosset molt simpàtics i estem explorant el món que els envolta i aprenent els nostres primers hàbits.

Gràcies als nostres amics hem descobert què ens agrada a cadascun, i encara que algunes siguin diferents, n’hi ha d’altres que ens diverteixen a tots dos. Per exemple, ens encanta jugar a fet i amagar, viure aventures i disfressar-nos combinant peces de roba diferents. Però sense cap mena de dubte, el que més ens agrada és aprendre coses noves, com els nombres o els instruments. Descobrir els colors va ser tota una experiència, al nostre llibre màgic podreu veure com els colors canviem quan estan en contacte amb l'aigua. És molt divertit!

Junts hem viscut moltes aventures. Un dia vam anar a visitar una granja i ens vam fer amics dels porquets, de les vaques i de les gallines. Va ser un dia genial recollint pomes i carbasses. Ja estem desitjant repetir-lo!

A poc a poc també hem començat a adquirir nous hàbits com anar a dormir d'hora, a gaudir de l’estona del bany i a fer servir l'orinal, que us volem avisar que no va ser tan difícil com ens pensàvem. Tot el contrari, va ser molt graciós.

I si voleu ens podeu portar amb vosaltres a viure aventures, els nostres lots amb ninos i manyoples ja estan disponibles. Jugarem junts i volem que ens ensenyeu tots els vostres nous descobriments i viure moltes aventures cada dia.

Volem estar al vostre costat en els moments més importants i continuar aprenent junts!

El llibre màgic

Les estacions

Ai, que se m'escapa!

Veure llibre Veure llibre Veure llibre

Bona nit pep i mila

A amagar-se!

Pep i Mila a la granja

Veure llibre Veure llibre Veure llibre

   

Veure tots els llibres

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Apropar els llibres als més petits!

Apropar els llibres als més petits i fomentar la lectura, fins i tot abans d'aprendre a llegir, és molt fàcil gràcies al fascinant món dels llibres sensorials.
Llegeix més

Com explicar un conte als nostres fills

Com explicar un conte als nostres fills
Llegeix més

See all Posts

Top