Avui ens visiten... Els Caçamalsons!

Els fantasmes victorians no tenen res a fer contra els Caçamalsons!

Bon dia a tots i totes.

Jo soc la Piper, i juntament amb el Max Ferralla i en Lord Mortimer, formo part la banda dels caçamalsons!

Tot va començar quan jo estava malvivint pels carrers de Londres i vaig decidir muntar un robot, el Max Ferralla. Uns dies després vam trobar a Lord Mortimer, un noi ric, i si us soc sincera, una mica antipàtic. Just aquell dia havia fugit de casa seva perquè deia que hi havia fantasmes. Quan estàvem intentant ajudar-lo, a poc a poc ens vam fer amics, i amb la seva àvia difunta vam crear: ELS CAÇAMALSONS!

Des d'aquell moment hem lluitat contra fantasmes victorians de tota mena, hem investigat el misteri de les criatures que es feien velles, vam veure com l'antic Egipte tornava i com les mòmies passejaven pel Londres victòria.

Però sense dubte quan més ens vam esgarrifar va ser quan vam descobrir que diverses persones s'estaven convertint en estàtues de pedra. Per intentar resoldre aquest misteri vam haver d’anar a una església molt misteriosa on vam veure unes gàrgoles esgarrifoses i tot de tombes buides... Quina por vam passar!

En les nostres aventures us ensenyarem Londres a l'època victoriana. Si voleu acompanyar-nos en les nostres aventures, no us podeu perdre la col·lecció completa dels caçamalsons!

Col·lecció Els Caçamalsons 

1. El llogater fantasma 1. El llogater fantasma

La Piper és una noieta molt espavilada i molt manetes que malviu pels carrers de Londres i que ha muntat un robot, el Max Ferralla. Un bon dia, troben Lord Mortimer, un noiet ric i antipàtic que hagut de fugir de casa seva perquè hi havia fantasmes. Tots tres, amb l'àvia difunta del lord, passaran moltes peripècies i acabaran formant la banda dels Caçamalsons, un equip de caçadors de fantasmes victorians.

Veure llibre

 

2. Queixalades a mitja nit 2. Queixalades a mitja nit

La Piper, el robot Max Ferralla, Lord Mortimer, la seva bestia fantasma i un ocellot, la Lizzie, són l'equip dels Caçamalsons i viuen tot amana d'aventures en un ambient victorià.

Veure llibre

 

 

3. L'escorpí de dues cues 3. L'escorpí de dues cues

La Piper, el robot Max Ferralla, la seva bestia fantasma i un ocellot, la Lizzie, són els Caçamalsons i en aquest cas que tenen una altra aventura trepidant al Londres victorià. En aquest cas han de resoldre un misteri increïble: les criatures es fan velles! Però, a més, el fascinant món de l'antic egipte ha tornat i es passeja pels carrers.

Veure llibre

 

4. Tentacles llefiscosos  4. Tentacles llefiscosos

En aquesta ocasió qui requereix els serveix dels Caçamalsons, els reputats caçafantasmes i esperits de Londres, és ni més ni menys que la reina d'Anglaterra. La sobrirana està desesperada perquè ha perdut el seu gosset.

Veure llibre

 

 

5. Els guardians de la pedra 5. Els guardians de pedra

En Max Ferralla i els seus amics Caçamalsons descobreixen, esgarrifats, que diverses persones s'estan convertint en estàtues de pedra i decideixen esbrinar qué ha passat i com ho poden solucionar. Per això van fins a una misteriosa església on descobreixen unes gàrgoles esgarrifoses i tot de tombes buides...

Veure llibre

 

6. La reina del llac 6. La reina del llac

Els Caçamalsons reben una carta de la reina Victòria d'Anglaterra per anar a resoldre un misterir justament a la riba del llac Ness, on s'hi amaga el famós monstre.  

Veure llibre

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top