Avui ens visita.. l’Olívia

Amb les meves històries descobriràs un altre punt de vista de les coses!

Avui ens visita...

Bon dia a tots i totes,

Jo soc l'Olívia, una nena com vosaltres, que gràcies a les ensenyances de la meva família estic aprenent a comportar-me molt millor i a entendre les coses d'una altra manera.

Un dia tenia clar que no volia moure’m del banc on m’havia assegut perquè havia decidit que no volia anar a l’escola, que volia tornar cap a casa. Però la història que em va explicar l'àvia, em va fer canviar d’opinió i vaig acceptar que havia d'anar a classe.

La veritat és que els avis m'ensenyen moltes coses, com per exemple a perdre. Un altre dia estava jugant al parxís amb la mare i l’àvia i vaig aprendre un lema molt important "No es pot jugar si no se sap perdre". I és que resulta que quan jo guanyava m'ho passava molt bé, i volia jugar moltes més partides, però quan em tocava perdre em posava a plorar i m'enfadava amb elles. Llavors l'avi, que mai jugava amb nosaltres, em va dir el que ell no jugava perquè no sabia perdre i s'enfadava. En aquell precís moment, vaig aprendre que l'important no és guanyar, sinó simplement passar-t'ho bé jugant.

I sense cap mena de dubte, el millor moment de l'any va ser quan vaig anar amb l'avi a donar-li la meva carta als reis. Encara que com que no sabia quines quatre joguines volia demanar de totes les que hi havia, la meva carta va ser una mica desastrosa. Però per sort, els reis van poder llegir bé entre les taques i les ratllades, i vam poder regalar-me les millors joguines del món.

Si voleu créixer i aprendre tantes coses com jo, heu de llegir els meus llibres, segur que us fan reflexionar!

 

Col·lecció L'Olívia: 

L'Olívia i la carta als reis L'Olívia i la carta als Reis

L'Olívia va a portar la carta als Reis amb l'avi. Li ha costat molt escriure-la perquè no sap triar només quatre joguines entre totes les que hi ha. Per això la carta és plena de taques i ratllades, i està amoïnada perquè no sap si els Reis l'entendran.

Veure llibre

 

 

 

 L'Olívia i el fantasmaL'Olívia i el fantasma

A l'Olívia li sembla que dormir és perdre el temps. Per això, quan li tanquen el llum, comença a pensar i no pot dormir. De sobte, veu unes ombres a la paret i crida el pare per ensenyar-li el fantasma que hi ha a la seva habitació.

Veure llibre

 

 

 

L'Olívia no vol anar a l'escola L'Olívia no vol anar a l'escola

L'Olívia no vol anar a l'escola, s'estimaria més quedar-se a casa amb l'àvia. Pel camí, s'asseu en un banc i diu que no es mourà d'allà si no és per tornar a casa. Llavors, l'àvia li explica una història molt curiosa i l'Olívia canvia d'opinió.

Veure llibre

 

 

 

L'Olívia no sap perdre L'Olívia no sap perdre

L'Olívia juga al joc de l'oca amb la mare i l'àvia. Però quan perd una partida, s'enfada molt i se'n va a parlar amb l'avi, que li diu que ell no pot jugar mai perquè tampoc no sap perdre. A l'Olívia li fa pena l'avi i li proposa que jugui amb elles. El deixa guanyar perquè no s'empipi, i així entén que guanyar o perdre no té importància, el que compta és que jugant s'ho passen molt bé.

Veure llibre

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Les noves aventures de la Tina i en Pop

Les noves aventures de la Tina i en Pop
Llegeix més

Descobreix la lectoescriptura!

Descobreix la lectoescriptura!
Llegeix més

Els llibres de Hervé Tulle

Els llibres de Hervé Tulle
Llegeix més

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?

Ja coneixeu a la Tina i en Pop?
Llegeix més

See all Posts

Top