Avui ens visita... l’Home Gos!

El policia més pelut ha arribat al blog de Cruïlla!

Bon dia, nois i noies,

Soc l'Home Gos, el policia més divertit de Cruïlla. No soc un heroi massa comú, soc meitat humà i meitat gos. I potser aquest és el motiu pel qual soc un bon policia: tinc l'astúcia d'un ésser humà i l'olfacte infal·lible dels gossos.

L'Oriol i en Jordi, els nens que van dibuixar el Capità Calçotets, em van dibuixar primer a mi. Però com que són tan despistats se’n van oblidar. Un dia em van trobar en una caixa i quan van començar a llegir la meva història no podíen parar de riure. Llavors, van decidir crear més aventures.

Les meves aventures a partir d'aquell moment van ser molt divertides. He lluitat contra tots els dolents del món; des d'un gat que només fa maleses, o un peixot malvat, fins a un doctor grillat que tenia plans esbojarrats. I, entre rialles sempre he acabat guanyant i salvant el món dels malfactors.

Si voleu acompanyar-me en la lluita contra el mal, llegiu-vos la col·lecció sencera d'Home Gos.

 

L'Home Gos1. L'Home Gos

Ha arribat un nou heroi, l'Home Gos! Amb el cos d'un humà i el cervell d'un gos, protegirà la ciutat i lluitarà contra les terribles maleses del gat més dolent del món.

Veure llibre

 

 

2.Un cas bullangós 2. L'Home Gos. Un cas bullangos 

L'Home Gos i els seus companys de la comissaria han de fer un regal d'aniversari al Cap i li regalen un peixot malvat. Un dia per error, un pot de Cues de Pansa Plus cau a sobre el peix i el converteix en un ésser superintel·ligent i mortífer que comença a fer malifetes a tort i a dret. Tothom es pensa que el malfactor és el malvat gat Pepet, i això ell no ho pot permetre! Per això s'escapa de la presó i li fa la competència al peixot malvat. L'Home Gos se les haurà d'empescar per atrapar els dos dolents i resoldre aquest cas tan bullangós.

Veure llibre

 

3 Una història de dos gats 3. Una història de dos gats 

L'Home Gos, que encara està aprenent l'ofici de policia, ha de fer tot allò que li mana el comissari, encara que no li vingui de gust: escombrar, treure les escombraries... Però el temible gat Pepet, no para de fer disbarats i li dona molta feina. Aquest cop ha inventat una màqunia de clonar éssers vius i l'Home Gos haurà d'esforçar-se per parar-li els peus.

Veure llibre

 

4 El supergatet 4. El supergatet

L'Home Gos ha engarjolat el famós gat Pepet! Sembla que per fi podrà viure tranquil, fins que un dia lloga una cangur pel seu gatet que sembla molt bona dona, però que amaga un gran secret. Una nova aventura del policia més esbojarrat del món amb situacions que us faran trencar de riure! 

Veure llibre

 

5. El señor de les puces 5. El señor de les puces

Una altra aventura del policia més ximplet de la galàxia. En aquesta ocasió, resulta que el gat més dolent del món, el Pepet, té un clon que li ha sortit malament, perquè és dolcet i tranquil... i també una mica pesadet. Enmig d'aquest embolic, com acturarà l'Home Gos? Ah, i això no és tot, perquè també hi haurà un gat robot...

Veure llibre

 

6: La cridòria del bosc 6. La cridòria del bosc

L'Home Gos és acusat d'un delicte que ell no ha comès i l'envien a la presó. Allà haurà de fer moltes coses que no li agraden, per variar.Mentrestant, els seus amics faran tot el possible per alliberar-lo. 

Veure llibre

 

 

7: Per qui roden les pilotes 7. Per qui roden les pilotes

L'Home Gos retroba el terible doctor Xusma, un savi grillat que no para de fer disbarats i que ara ha creat unes pilotes malvades que van pel seu compte i cometen tota mena de delictes.

Veure llibre

 

 

8. Atrapa'n 22 8. Atrapa'n 22 

Un petit canvi pot trastocar-ho tot? En la vuitena aventura de l'Home Gos, el policia que és mig gos i mig humà mirarà de llimar diferéncies amb el seu gran enemic, el gat Pepet, i entre els dos hauran de salvar el món d'un gran perill causat per vint-i-dos capgrossos molt pèrfids i poderosos.

Veure llibre

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top