Avui ens visita... En Jep!

Ja em coneixeu? Soc en Jep!

Avui us presentem en JEP

Bon dia a tots i totes!

Soc en Jep, l’amic dels lectors més petitons de Cruïlla. Us vull explicar totes les meves aventures, que com descobrireu són molt divertides, i segur que no us voldreu perdre!

Alguns dels meus amics viuen a la granja i vaig decidir visitar-los. No sabeu totes les coses que vaig aprendre aquell dia! Vaig estar una estona rentant els porquets que feien molta pudor. També vaig ajudar a carregar bales de palla que després utilitzarien per fer llits pels animals. Les gallines estaven desitjant que jo anés a donar-los el pinso, es van posar molt contentes quan em van veure.

Un altre dia vaig veure que els meus amics estaven fent una casa i vaig decidir apropar-me per col·laborar. Mai havia fet una casa, però entre tots va ser molt senzill i vam riure molt. Ens ho vam passar molt bé fent servir les màquines, portant els maons i pintant les parets. Quan vam acabar, la casa era molt bonica. Heu de veure-la, segur que us agrada!

No us creureu el que em va passar un dia. Va ser increïble perquè vaig apagar una casa en flames! Vaig ser un bomber més i vaig desembolicar la mànega per poder fer sortir l'aigua i apagar el foc. I com que hi havia animalets atrapats dins de la casa, vaig haver d'enlairar la cistella perquè poguessin pujar i rescatar-los.

I no em puc oblidar d'explicar-vos la nit tan especial que vaig viure quan vaig acompanyar a tots els meus amics a dormir. A alguns els costa anar a dormir quan toca i per ajudar-los els vaig explicar contes i els hi vaig fer companyia perquè no tinguessin por i poguessin dormir tranquils.

Les meves històries són molt divertides, de segur que gaudireu molt jugant amb mi i els meus mecanismes que us donaran l'oportunitat de formar part de les meves aventures.

A continuació us deixo els meus llibres perquè descobriu vosaltres mateixos les meves aventures!

Jep a la granja Jep A la granja

El Jep se'n va a passar un dia ala granja, a veure els seus amics. Ajuda'l a carregar bales de palla, a rentar els porquets, a donar pinso a les gallines...

Veure llibre 

 

Jep fa una casa Jep Fa una casa

Els amics del Jep fan una casa i ell hi col·labora. Ajuda'l a fer moure les màquines, a dur maons, a pintar les parets... I a buscar el ratolinet que surt a cada pàgina.

Veure llibre

 

Jep vol ser bomber Jep Vol ser bomber

El Jep vol ser bomber, i per això se'n va a apagar una casa en flames. Ajuda'l a desembolicar la mànega, a enlairar la cistella i a fer sortir els animals atrapats dins la casa.

Veure llibre

 

JEP TOTHOM A DORMIR! Jep Tothom a dormir!

És hora d'anar-se'n a dormir i el Jep acompanya tots els seus amics al llit. Ajuda'l a llegir un conte, a fer companyia...

Veure llibre

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola
Llegeix més

Gaudeix d’un Nadal ple de llibres i il·lusió!

Aquest Nadal regala llibres i il·lusió!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Descobreix les novetats més esperades!

Llegeix més

See all Posts

Top