Avui ens visita... En Jep!

Ja em coneixeu? Soc en Jep!

Avui us presentem en JEP

Bon dia a tots i totes!

Soc en Jep, l’amic dels lectors més petitons de Cruïlla. Us vull explicar totes les meves aventures, que com descobrireu són molt divertides, i segur que no us voldreu perdre!

Alguns dels meus amics viuen a la granja i vaig decidir visitar-los. No sabeu totes les coses que vaig aprendre aquell dia! Vaig estar una estona rentant els porquets que feien molta pudor. També vaig ajudar a carregar bales de palla que després utilitzarien per fer llits pels animals. Les gallines estaven desitjant que jo anés a donar-los el pinso, es van posar molt contentes quan em van veure.

Un altre dia vaig veure que els meus amics estaven fent una casa i vaig decidir apropar-me per col·laborar. Mai havia fet una casa, però entre tots va ser molt senzill i vam riure molt. Ens ho vam passar molt bé fent servir les màquines, portant els maons i pintant les parets. Quan vam acabar, la casa era molt bonica. Heu de veure-la, segur que us agrada!

No us creureu el que em va passar un dia. Va ser increïble perquè vaig apagar una casa en flames! Vaig ser un bomber més i vaig desembolicar la mànega per poder fer sortir l'aigua i apagar el foc. I com que hi havia animalets atrapats dins de la casa, vaig haver d'enlairar la cistella perquè poguessin pujar i rescatar-los.

I no em puc oblidar d'explicar-vos la nit tan especial que vaig viure quan vaig acompanyar a tots els meus amics a dormir. A alguns els costa anar a dormir quan toca i per ajudar-los els vaig explicar contes i els hi vaig fer companyia perquè no tinguessin por i poguessin dormir tranquils.

Les meves històries són molt divertides, de segur que gaudireu molt jugant amb mi i els meus mecanismes que us donaran l'oportunitat de formar part de les meves aventures.

A continuació us deixo els meus llibres perquè descobriu vosaltres mateixos les meves aventures!

Jep a la granja Jep A la granja

El Jep se'n va a passar un dia ala granja, a veure els seus amics. Ajuda'l a carregar bales de palla, a rentar els porquets, a donar pinso a les gallines...

Veure llibre 

 

Jep fa una casa Jep Fa una casa

Els amics del Jep fan una casa i ell hi col·labora. Ajuda'l a fer moure les màquines, a dur maons, a pintar les parets... I a buscar el ratolinet que surt a cada pàgina.

Veure llibre

 

Jep vol ser bomber Jep Vol ser bomber

El Jep vol ser bomber, i per això se'n va a apagar una casa en flames. Ajuda'l a desembolicar la mànega, a enlairar la cistella i a fer sortir els animals atrapats dins la casa.

Veure llibre

 

JEP TOTHOM A DORMIR! Jep Tothom a dormir!

És hora d'anar-se'n a dormir i el Jep acompanya tots els seus amics al llit. Ajuda'l a llegir un conte, a fer companyia...

Veure llibre

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Avui ens visita la Lulú

Avui ens visita la Lulú
Llegeix més

Junts des del primer llibre!

Junts des del primer llibre!
Llegeix més

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla
Llegeix més

See all Posts

Top