7 apps educatives perquè els nens i nenes repassin

Quines són les millors aplicacions perquè els nens i nenes repassin? Aquí et deixem algunes de les apps educatives més recomanables

Apps educatives apprender

La pandèmia ha provocat un impuls en l'ús de la tecnologia en els processos educatius. Tant els professors com les famílies s'han vist obligats a treballar amb eines i continguts digitals i els alumnes han demostrat que aquesta mena de recursos els engresquen i els ajuden a aprendre més bé.

En el mercat hi ha moltes apps, però no totes ofereixen prou qualitat per assegurar que són adequades per fer-se servir com a complement al que els alumnes han d'aprendre a l'aula. A continuació us oferim una selecció de set aplicacions que, com podreu comprovar, són realment vàlides.

1. Zoombers

Qui ha dit que aprendre matemàtiques és avorrit? Zoombers conté centenars d'activitats perquè els alumnes de Primària puguin repassar tot el que han après a l'aula per mitjà de jocs
 

2. Cloudlabs

La Química, la Física, les Matemàtiques o la Robòtica són matèries que s'aprenen millor quan s'hi experimenta. A Cloudlabs trobareu desenes de laboratoris virtuals a fi d'experimentar amb uns conceptes que de vegades són molt abstractes i que s'entenen més bé quan es poden “tocar” i “modificar”.

Cloudlabs

3. Smile&Learn

Centenars de jocs i activitats per repassar totes les matèries curriculars d'Infantil i Primària. A més a més, els pares i els docents obtenen un informe detallat d'allò que repassen els alumnes mitjançant Smile&Learn. Què més podem demanar?

4. BookRkids

Imagineu-vos una enorme biblioteca virtual de llibres animats i locutats per ajudar que els més menuts puguin aprendre idiomes. Això és el que ofereix  BookRkids i el converteix en un projecte espectacular. 

5. PleIQ 

Les matèries STEM són fonamentals per al desenvolupament dels alumnes del present. Amb PleIQ poden reforçar aquests continguts a partir de centenars d'activitats amb realitat augmentada

6. Pixton 

Amb Pixton els alumnes poden explorar la seva creativitat i capacitat d'expressió creant els seus propis còmics 100% digitals, que podran compartir amb els seus companys, amics i familiars. 

7. DytectiveU

Un dels reptes de l'escola del segle XXI és poder atendre els alumnes amb necessitats diverses. Els que pateixen dislèxia trobaran a DytectiveU l'eina perfecta per desenvolupar les seves capacitats.

 

Apprender

Us agradaria ajudar els vostres fills o alumnes a aprendre amb apps? A Apprender.com us oferim un servei de consultoria tecnopedagògica per atendre de manera personalitzada les vostres necessitats. 

Contactar

Afegeix un nou comentari

Top