Amb la primavera, arriben les novetats a Cruïlla!

Coneix noves històries i nous personatges!

Novetats

Ja arribat la primavera, és el moment d’ensenyar-vos les novetats de l’editorial!

0-2 Anys

Arriba el drac més juganer de Cruïlla: el BUF! Un personatge divertit que, amb les solapes que amaguen els seus llibres, encoratjarà la curiositat i desenvoluparà la motricitat fina dels més petits.

Al Buf li encanta regar les plantes, fer pastissos amb el pare i sortir a passejar amb la mare. La seva millor amiga és la Piula, un ocellet cantaire que sempre l’acompanya a tot arreu i es diverteixen jugant al jardí de casa.

El Buf està mot content perquè anirà a veure un espectacle de titelles. Però també aprendrà que hi ha coses que no pot fer amb el xumet a la boca: xiular, fer petons... Així doncs, potser ha arribat l'hora de deixar estar el xumet, com els dracs grans!

QUIN DRAC MES DIVERTIT JA NO VULL EL XUMET 

Torna en Pep amb un nou llibre interactiu, amb peces per estirar! En Pep ajudarà els seus amics en el dia a dia i, com que és tan amable amb ells, decideixen fer-li una sorpresa.

EN PEP ES MOLT SIMPATIC

Per als lectors i lectores més curiosos, tenim dues novetats de la col·lecció Busca busca, uns llibres plens d'imatges i de detalls per enriquir el vocabulari dels més petits, amb llengüetes i solapes per fer descobriments sobre el món dels animals i els vehicles.

Què fan i com viuen els animals de la selva, del bosc, dels pols i de tot arreu? Com són i per on van els vehicles a la costa, a la granja, a la muntanya i a tot arreu en general? Descobreix això i molt més amb aquesta nova col·lecció:

Animals Vehicles

 

3-5 anys

Arriba el segon llibre d’Històries de l'any tirurany: Més històries de l'any tirurany. Un recull d'històries protagonitzades per personatges de la mitologia popular de països d'arreu del món, com ara l'unicorn, la Baba Iaga o el Curupira, etc. També té les característiques d'una guia de camp, ja que exposa els trets físics i de comportament de cadascun dels éssers fantàstics.

Més històries de l'any tirurany

La senyora coloma i els seus colomins es queden sense casa perquè un llenyataire els ha tallat l'arbre on tenien el niu. Així doncs, se'n van a viure amb el llenyataire. Però, al cap d'un temps, unes inundacions s'emporten la casa del llenyataire. Per això, l'home i els coloms se'n van a viure a casa de l'amo de la fàbrica que amb els fums ha fet malbé el clima i ha provocat les pluges torrencials. Després hi ha una sequera i tots es queden sense casa... Al final, ningú no podrà viure enlloc! Qui és el responsable de destrossar el planeta?

Un llibre que us farà reflexionar sobre el canvi climàtic i com fem malbé el planeta sense adornar-nos-en. On és casa meva? És el llibre per conscienciar els més petits i petites.

On és casa meva

I arriba un nou llibre de la nostra dragona, aquesta vegada és el primer dia d'escola de la dragona i està tan neguitosa que s'amaga a sota el llit perquè no hi vol anar. A mesura que passa el dia es tranquil·litza, perquè s'ho passa d'allò més bé amb els seus nous amics i amigues.

No passa res

 

6-12 anys

Coneixereu l’Equip Z, format per uns personatges ben peculiars i divertits, cadascun amb la seva personalitat única i particular. Aquest és un equip integrat pels moztres més terribles del món, el Mumus, la Lila, el Tatín i la Gogo. Però és que d'espantar no en tenen ni idea. Per això els han enviat a l'internat Calfreds: a veure si n'aprenen.

Moztres

Us portem l'última novetat de l'autor Dav Pilkey, Supergatet i el club del còmic objectius. Un llibre divertit en format còmic. Aquesta vegada la Noemí i el Ramon tenen un objectiu molt clar: publicar el còmic dels Licàntrops de la roba interior. Però la cosa no va com ells s'esperaven i llavors comença el DRAMA. Aconseguiran complir els seus objectius?

Objectius

 

Al parc temàtic de la ciutat, els robots s'han tornat bojos i han començat a fer disbarats. Sort del nostre heroi, el gran Súper Xaval, que ho solucionarà tot. O potser encara embolicarà més la troca...

Un superheroi de còmic que viu tota mena de perills, accions trepidants... Ell viu al límit! Però el més impressionant és que només té nou anys!

En aquest llibre trobaràs un no parar d’adrenalina i explosions, però també d’amistat, rialles... i més explosions, però per sort el Súper Xaval, JA ÉS AQUÍ!

Super Xaval

El Sammy, la Simona, el Cèsar i l’Anna han anat a un mercat de segona mà i han comprat tot de coses que no els fan falta. Per què ho han fet? El Senyor Economies, l’amo de la botiga del poble, els explicarà què han de fer per descobrir les estratègies per fer-nos consumir.

La publicitat, els preus dels productes i fins i tot la disposició de les botigues estan pensats perquè la gent es llenci a comprar sense pensar-s'ho gaire. Són realment interessants, les ofertes que veiem a les botigues? Per què els peus barats ens fan consumir més? Amb aquest còmic aprendràs quines són les argúcies més utilitzades per buidar-nos les butxaques.

No et deixis comprar

 

Tornen els Forasters del temps, en aquesta ocasió els Vallbona, faran el viatge més bèstia de tots: aniran a parar al futur! Justament a l'any 2112, que és capicua. I en aquest futur, no tot són flors i violes. Hi ha grans avenços tècnics i cotxes voladors, per exemple. Però també hi ha molta tensió entre països i una gran sequera generalitzada. Aquest cop el Tià i la seva colla ho tenen pelut!

L'AVENTURA DELS VALLBONA AL FUTUR

 

Alguna vegada us heu preguntat com és el cos humà per dins? En aquest llibre tan interessat trobareu solapes, desplegables i pàgines perforades per conèixer tots els secrets del nostre cos: músculs potents, teixits delicats, òrgans increïbles...

UN MON PER CAPES: COS HUMA

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

See all Posts

Top