6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

Lectures per fer més fàcil el primer dia de col·le als petits de la casa

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

La tornada a l'escola suposa per a la família adaptar-se a nous horaris i rutines.

Suposa també el retrobament amb la motxilla, els companys, els profes, les aules… Nervis i expectatives -sobretot per als que van a l'escola per primera vegada- que cal afrontar amb molta paciència.

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

Per fer més fàcil l'inici de les classes als més petits podem valdre'ns de llibres on es reflecteixin les experiències que viuran, les rutines i els nous hàbits, l'emoció d'aprendre coses noves, els espais on es van a moure... Perquè afrontin de manera positiva aquesta nova etapa.

En Pep va a l'escola (0-2 anys)

Pepe és un dels personatges més coneguts de la literatura infantil al nostre país. Dins la seva col·lecció trobem En Pepe va a l'escola, on acompanyem el pollet en el primer dia de col·le. Però s'ha quedat adormit i aquest matí té molta pressa. Arribarà a temps?

La Lulú va a l'escola (0-2 anys)

És el primer dia d'escola i la Lulú està una mica espantada. No vol que la mare la deixi sola, té por de no fer-se amiga de ningú... Però en realitat s'ho passa bomba i té moltes ganes de tornar-hi. Al final del llibre hi ha un "Certificat del primer dia d'escola" que els lectors poden omplir amb les seves dades.

En Koki comença l'escola (0-2 anys)

Avui és el primer dia d’escola del Koki. Està molt content! Allà hi podrà explorar la classe, aprendre coses noves i fer molts amics.

Un conte ple de solapes i mecanismes per als més petits de la casa.

En Pep va a l'escola

La Lulú va a l'escola

En Koki comença l'escola

L'Olívia no vol anar a l'escola (3-5 anys)

L'Olívia no vol anar a l'escola, s'estimaria més quedar-se a casa amb l'àvia. Pel camí, s'asseu en un banc i diu que no es mourà d'allà si no és per tornar a casa. Llavors, l'àvia li explica una història molt curiosa i l'Olívia canvia d'opinió.

L'escola del Bill (3-5 anys)

Un llibre amb solapes per aprendre el vocabulari de l'escola en anglès.

Un dia a l'escola (3-5 anys)

Què hi passa a l'escola durant el dia? A les 7 del matí l’escola està tancada. Encara no hi ha arribat ningú. A les 8, ja hi ha els primers nens i nenes, que llegeixen, juguen i passen l’estona. A les 9, les classes estan a punt de començar. A les 10, és l’hora del conte...

Un llibre de cartó de tretze dobles pàgines que mostra, a totes, un tall transversal d'una escola. Dins de la cuina hi ha un rellotge que marca el pas de les hores: des de les 7 del matí fins a les 7 de la tarda. Viu un dia sencer a l'escola amb els nens i nenes d’aquesta classe d’infantil.

L'Olívia no vol anar a l'escola

L'escola del Bill

Un dia a l'escola

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

10 claus per fomentar la lectura a casa

10 Claus per fomentar la lectura a casa
Llegeix més

Com explicar un conte als nostres fills

Com explicar un conte als nostres fills
Llegeix més

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

See all Posts

Top