6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

Lectures per fer més fàcil el primer dia de col·le als petits de la casa

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

La tornada a l'escola suposa per a la família adaptar-se a nous horaris i rutines.

Suposa també el retrobament amb la motxilla, els companys, els profes, les aules… Nervis i expectatives -sobretot per als que van a l'escola per primera vegada- que cal afrontar amb molta paciència.

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

Per fer més fàcil l'inici de les classes als més petits podem valdre'ns de llibres on es reflecteixin les experiències que viuran, les rutines i els nous hàbits, l'emoció d'aprendre coses noves, els espais on es van a moure... Perquè afrontin de manera positiva aquesta nova etapa.

En Pep va a l'escola (0-2 anys)

Pepe és un dels personatges més coneguts de la literatura infantil al nostre país. Dins la seva col·lecció trobem En Pepe va a l'escola, on acompanyem el pollet en el primer dia de col·le. Però s'ha quedat adormit i aquest matí té molta pressa. Arribarà a temps?

La Lulú va a l'escola (0-2 anys)

És el primer dia d'escola i la Lulú està una mica espantada. No vol que la mare la deixi sola, té por de no fer-se amiga de ningú... Però en realitat s'ho passa bomba i té moltes ganes de tornar-hi. Al final del llibre hi ha un "Certificat del primer dia d'escola" que els lectors poden omplir amb les seves dades.

En Koki comença l'escola (0-2 anys)

Avui és el primer dia d’escola del Koki. Està molt content! Allà hi podrà explorar la classe, aprendre coses noves i fer molts amics.

Un conte ple de solapes i mecanismes per als més petits de la casa.

En Pep va a l'escola

La Lulú va a l'escola

En Koki comença l'escola

L'Olívia no vol anar a l'escola (3-5 anys)

L'Olívia no vol anar a l'escola, s'estimaria més quedar-se a casa amb l'àvia. Pel camí, s'asseu en un banc i diu que no es mourà d'allà si no és per tornar a casa. Llavors, l'àvia li explica una història molt curiosa i l'Olívia canvia d'opinió.

L'escola del Bill (3-5 anys)

Un llibre amb solapes per aprendre el vocabulari de l'escola en anglès.

Un dia a l'escola (3-5 anys)

Què hi passa a l'escola durant el dia? A les 7 del matí l’escola està tancada. Encara no hi ha arribat ningú. A les 8, ja hi ha els primers nens i nenes, que llegeixen, juguen i passen l’estona. A les 9, les classes estan a punt de començar. A les 10, és l’hora del conte...

Un llibre de cartó de tretze dobles pàgines que mostra, a totes, un tall transversal d'una escola. Dins de la cuina hi ha un rellotge que marca el pas de les hores: des de les 7 del matí fins a les 7 de la tarda. Viu un dia sencer a l'escola amb els nens i nenes d’aquesta classe d’infantil.

L'Olívia no vol anar a l'escola

L'escola del Bill

Un dia a l'escola

 

Afegeix un nou comentari

Top