SM Cruïlla Aprenentatge: Un espai, tots els teus continguts

SM Cruïlla Aprenentatge és un punt de trobada entre professors i alumnes. Un únic entorn digital des del qual pots accedir a tots els productes de Cruïlla i SM.

Un dels grans desafiaments de l’escola és la integració eficaç de les eines del món digital en la dinàmica de l’aula, al servei de l’aprenentatge i del desenvolupament integral.

El nostre Entorn Virtual d'Aprenentatge t'ofereix solucions tant si estàs fent els primers passos en l'àmbit digital com si ja l'utilitzes de manera habitual.

Registra-t’hi, afegeix les teves llicències i experimenta una nova manera d’ensenyar i aprendre.

PER A QUÈ PUC FER SERVIR L'ENTORN?

SM Cruïlla Aprenentatge és un espai de treball flexible que permet, d’una manera còmoda, personalitzar i adaptar l’entorn a les teves necessitats i a les dels teus alumnes amb:

  • Continguts digitals a l'aula: unitats didàctiques amb recursos contextualitzats, recursos interactius (per al docent i l'alumnat) i recursos didàctics (guies, programacions...).
  • Gestió de treball i seguiment: assignació de tasques (diversitat), seguiment (expedient individualitzat o grupal) i autoavaluacions (autonomia).
  • Eines per personalitzar: propostes d'avaluació, afegir i compartir recursos propis, creació de grups de treball, personalització de tasques... i molt més!

Coberta de la guia completa de l'entorn digital SM Cruïlla Aprenentatge

Descobreix com treure'n el màxim profit amb la guia completa de l'entorn!

Descarrega la guia

DESCOBREIX ELS AVANTATGES

Més senzill, més unificat, més connectat, més personalitzable i més accessible. Així és SM Cruïlla Aprenentatge. Descobreix l'entorn i els avantatges que t'ofereix!

SM Cruïlla Aprenentatge, tot allò que necessites

Mestra utilitzant un ordinador portàtil
Llegeix més
DESCARREGA L'APP I TREBALLA SENSE CONNEXIÓ

L’entorn de treball disposa d’una app per treballar sense connexió. Aquesta aplicació et permet descarregar els continguts i recursos a fi de treballar d’una manera més còmoda i eficient. L'app està disponible per a ordinadors i tauletes

Descarrega l'app

Icona de l'app per a tauleta i ordinador SM Cruïlla Aprenentatge

Top