Viatgem a Mèxic... sense moure’ns de casa

Descobreix Mèxic i gaudeix-ne en família

Ens quedem de vacances

Aquesta Setmana Santa #EnsQuedemDeVacances, però no per això hem de renunciar a viatjar... encara que sigui amb la imaginació. Recrea en família les destinacions que et proposem i participa en el nostre repte

Avui viatjarem fins a Mèxic, un país d’Amèrica en què la cultura, l’herència històrica, la gastronomia i la música són les protagonistes. Voleu saber com ens podem endinsar a Mèxic sense moure’ns de casa? Doncs aquí us deixem unes quantes propostes!

 

Un país al menjador

Per portar Mèxic a casa ens caldrà... molta calor! Per tant, si volem celebrar una festa mexicana genuïna haurem de decorar el menjador amb garlandes, pinyates i flors. I que la música no deixi de sonar!

 

 

Faldilles, camises, ponxos i mocadors de colors ens serviran per vestir-nos per a l’ocasió. Que hi ha algun artista que s’atreveixi a pintar-se com una calavera mexicana? Tot s’hi val!

 

A dinar

El guacamole, els nachos, els burritos, els fesols, la xocolata, el blat de moro, el xili picant... Hi ha un gran nombre d’ingredients i plats que coneixem gràcies a la cuina mexicana. Ara bé, sense cap mena de dubte el plat estrella és el taco. Ha traspassat fronteres i enamorat estómacs d’arreu del món, i el millor de tot és que podem fer la recepta tan senzilla com vulguem. Mèxic per a tots els gustos!

 

 

Tarda de cinema

Què us sembla una bona sessió de cinema en família per endinsar-nos de ple a Mèxic? Cada membre de la família es pot encarregar d’una tasca: fer crispetes, servir llimonada, preparar les entrades per a la projecció, segellar-les...  Feu clic al play i que comenci la pel·lícula!

Coco (a partir de 7 anys)

Una de les pel·lícules més entranyables que ensenya les tradicions mexicanes i la importància de la família en la seva cultura.

El libro de la vida (a partir de 8 anys)

Una comèdia romàntica i d’aventures inspirada en la celebració del Dia de Morts, una de les celebracions més famoses de la cultura mexicana.

 

Llibres per viatjar amb la imaginació

Hi ha llibres que ens aconsegueixen transportar a altres mons. Moltes d’aquestes obres estan basades en èpoques i països que van existir de veritat. Aquí te’n deixem algunes relacionades amb Mèxic.

Afegeix un nou comentari

Top