Viatgem a Egipte... sense moure’ns de casa

Descobreix Egipte i gaudeix-ne en família

Ens quedem de vacances

Aquesta Setmana Santa #EnsQuedemDeVacances, però no per això hem de renunciar a viatjar... encara que sigui amb la imaginació. Recrea en família les destinacions que et proposem i participa en el nostre repte

Avui viatjarem a Egipte, un país del nord-est de l’Àfrica famós per la seva història i pels seus impressionants monuments i restes arqueològiques. Voleu saber com ens podem endinsar a Egipte sense moure’ns de casa? Aquí us deixem unes quantes propostes!

 

Un país al menjador

Si ens volem introduir en l’antic Egipte ens hem de vestir per a l’ocasió. Aquesta vegada serem autèntics faraons. Per a això ens caldran túniques blanques, llapis d’ulls i sandàlies. Us animeu a deixar el vostre llegat escrit en un papir? És més fàcil del que sembla i gairebé no notareu la diferència respecte a un de real.  

 

 

A dinar

Tot i que Egipte no sigui gaire famós per la gastronomia, sí que té plats molt representatius i populars de la seva cuina tradicional. Un d’aquests és el kushari o koshari. Es tracta d’una recepta amb elements bàsics que de ben segur tenim a casa.  

 

 

Tarda de cinema

Què us sembla una bona sessió de cinema en família per endinsar-nos de ple a Egipte? Cada membre de la família es pot ocupar d’una tasca: fer crispetes, servir llimonada, preparar les entrades per a la projecció, segellar-les...  Feu clic al play i que comenci la pel·lícula!

Astèrix i Obèlix: Missió Cleòpatra (a partir de 8 anys)

Una aventura divertidíssima dels personatges més representatius de la Gàl·lia: l’Astèrix i l’Obèlix. Seran ells els que ajudaran a construir un palau enmig del desert per a Cleòpatra.

La mòmia (a partir de 10 anys)

Una pel·lícula d’aventures i misteri en què estarem en equilibri entre l’actualitat i l’antic Egipte.

 

Llibres per viatjar amb la imaginació

Hi ha llibres que ens aconsegueixen transportar a altres mons. Moltes d’aquestes obres estan basades en èpoques i països que van existir de veritat. Aquí te’n deixem algunes relacionades amb Egipte.

Afegeix un nou comentari

Top