Viatgem a Anglaterra... sense moure’ns de casa

Descobreix Anglaterra i emporta-te-la a casa per gaudir-ne en família

Ens quedem de vacances

Aquesta Setmana Santa #EnsQuedemDeVacances, però no per això hem de renunciar a viatjar... encara que sigui amb la imaginació. Recrea en família les destinacions que et proposem i participa en el nostre repte

Avui viatjarem fins a Anglaterra, el país dels Beatles i el bressol de Shakespeare. Voleu saber com ens podem endinsar a Anglaterra sense moure’ns de casa? Aquí us deixem unes quantes propostes!

 

Un país al menjador

Convertir el nostre menjador en el palau de Buckingham potser és una mica complicat, però sí que ens podem sentir al bell mig de Londres si en reproduïm algun dels elements més característics. Què us sembla el London Eye?

 

 

Ens podem convertir en autèntics cavallers anglesos amb molta facilitat: un monocle, un bombí, vestit jaqueta, un bigoti refinat, potser... tot s’hi val per caracteritzar-nos! O tal vegada és més bona idea convertir-nos en els Beatles i preparar un karaoke amb els grans èxits d’aquesta banda llegendària. Aquí us deixem una llista de reproducció amb els seus grans èxits.

 

A dinar

Sabíeu que el sandvitx és un invent anglès? Els seus orígens es remunten al segle XVIII, quan el comte de Sandwich va popularitzar aquesta menja perquè, d’aquesta manera, podia menjar sense embrutar-se els dits mentre continuava jugant a cartes. Tot un geni.

Així doncs, si volem menjar com un autèntic comte anglès... preparem-nos un sandvitx!

 

 

Tarda de cinema

Que us ve de gust, una bona sessió de cinema en família per endinsar-nos de ple a Anglaterra? Cada membre de la família es pot ocupar d’una tasca: fer crispetes, servir llimonada, preparar les entrades per a la projecció, segellar-les...  Feu clic al play i que comenci la pel·lícula!

101 dàlmates (a partir de 6 anys)

Un clàssic de Disney que ens transportarà als carrers de la Gran Bretanya acompanyats de 101 cadellets, dos enamorats i l’antagonista amb més estil: la Cruella de Ville.

Mary Poppins (a partir de 8 anys)

A més de gaudir i cantar les seves cançons encomanadisses, amb la Mary Poppins podrem recórrer els carrers (i les teulades) de Londres.

Billy Elliot (a partir de 10 anys)

Per als apassionats del ball: una història sobre l’amor a la dansa, sobre la perseverança i treballar de valent per aconseguir qualsevol somni. Una pel·lícula, amb llibre i musical, per gaudir en família.

 

Llibres per viatjar amb la imaginació

Hi ha llibres que ens aconsegueixen transportar a altres mons. Moltes d’aquestes obres estan basades en èpoques i països que van existir de veritat. Aquí te’n deixem algunes relacionades amb Anglaterra.

Afegeix un nou comentari

Top