#EnsQuedemDeVacances

Perquè es pot viatjar... sense moure’s de casa

Hashtag "Ens quedem de vacances"

Aquesta Setmana Santa #EnsQuedemDeVacances, però no per això hem de renunciar a viatjar... encara que sigui amb la imaginació. Recrea en família les destinacions que et proposem i participa en el nostre repte. 

Acabem de passar dues setmanes d’incertesa en què petits i grans hem fet molts esforços per adaptar-nos a unes circumstàncies que ens impedeixen, entre altres coses, sortir de casa. 

L’arribada de la Setmana Santa suposarà una aturada en aquestes noves rutines i sessions d’estudi. És el moment d’abaixar el ritme, gaudir en família i sentir que podem fer coses diferents. Els més menuts estan sent tot un exemple i ara els toca deixar volar la imaginació. És per això que et proposem que enguany gaudeixis d’aquest temps de relaxació d’una manera diferent. T’afegeixes al nostre repte?  

Durant aquests dies compartirem propostes molt engrescadores per poder conèixer altres països i cultures sense moure’ns de casa. Aprendrem a fer sushi, ens disfressarem, anirem al cine…

Un sorteig... de foto!

El més habitual quan estem de vacances és enviar fotos als familiars i amics. I aquesta vegada no ha de ser diferent. Comparteix les fotos més divertides d’aquests dies amb la família al teu Instagram Stories i etiqueta-hi @SMEspana. Et deixem moltes idees als articles de països que hem preparat.

Entre totes les famílies que hi participin farem un sorteig de cinc lots 1001 experiencias per poder-les viure quan tot torni a la normalitat. T’hi apuntes? Pots participar-hi fins al 14 de abril. Ens posarem en contacte amb els guanyadors el 16 d’abril. [bases legals]

Una volta al món sense moure’t de casa

Et proposem unes quantes destinacions que pots recrear a casa. Si se te n’acudeixen d’altres, les pots compartir amb nosaltres als comentaris. Bones vacances!

Afegeix un nou comentari

Top