Plataformes per a la docència en línia: Google Suite vs. Office 365

T'oferim les claus de les principals plataformes per a la docència en línia perquè et sigui més fàcil escollir

Plataformes per a la docència online

Actualment les dues plataformes de serveis en línia més populars disponibles per a la docència online han estat desenvolupades per Microsoft i Google. Les dues companyies ofereixen paquets complets específicament dissenyats per ser utilitzats a l’aula.

Tant Google Suite com Office 365 per a educació tenen aspectes positius i negatius, però totes dues són eines d’aprenentatge efectives. Mentre que l’accessibilitat de Google és més bona, Office es podria considerar millor pel que fa a la funcionalitat.

Quina plataforma podríeu fer servir?

Google Suite for Education no només és de franc, sinó que la seva disponibilitat la converteix en una solució pràctica per a l’aula. La majoria de les aplicacions de Google Suite estan disponibles per a Chromebooks, com també per a tauletes i telèfons Android. Tanmateix, no tot Google Suite funciona sense connexió, de manera que demana estar connectat a internet per poder-se utilitzar.

La resposta a aquesta qüestió variarà en funció de les vostres necessitats:

  • Si necessiteu un servei gratuït, completament al núvol i fàcil de fer servir, G Suite for Education podria ser la millor opció.
  • Si us calen aplicacions amb unes funcions més sòlides i no us fa res pagar una petita tarifa de subscripció per obtenir protecció addicional i funcions i aplicacions sense connexió, Office 365 Education podria tenir més sentit.

A continuació us oferim tres infografies que resumeixen els aspectes més rellevants de cada plataforma:

Llista d'aplicacions disponibles a cada plataforma

Característiques bàsiques de cada plataforma

Aspectes destacats de cada plataforma

 

Aquest post és una traducció al català de l'article Plataformas para la docencia online: Google Suite vs. Office 365 de la comunitat web per a docents i estudiants Eduforics.

Afegeix un nou comentari

Top