#EnsQuedemDeVacances

Perquè es pot viatjar... sense moure’s de casa

Hashtag "Ens quedem de vacances"

Aquesta Setmana Santa #EnsQuedemDeVacances, però no per això hem de renunciar a viatjar... encara que sigui amb la imaginació. Recrea en família les destinacions que et proposem i participa en el nostre repte. 

Acabem de passar dues setmanes d’incertesa en què petits i grans hem fet molts esforços per adaptar-nos a unes circumstàncies que ens impedeixen, entre altres coses, sortir de casa. 

L’arribada de la Setmana Santa suposarà una aturada en aquestes noves rutines i sessions d’estudi. És el moment d’abaixar el ritme, gaudir en família i sentir que podem fer coses diferents. Els més menuts estan sent tot un exemple i ara els toca deixar volar la imaginació. És per això que et proposem que enguany gaudeixis d’aquest temps de relaxació d’una manera diferent. T’afegeixes al nostre repte?  

Durant aquests dies compartirem propostes molt engrescadores per poder conèixer altres països i cultures sense moure’ns de casa. Aprendrem a fer sushi, ens disfressarem, anirem al cine…

Una volta al món sense moure’t de casa

Et proposem unes quantes destinacions que pots recrear a casa. Si se te n’acudeixen d’altres, les pots compartir amb nosaltres als comentaris. Bones vacances!

Afegeix un nou comentari

Top