SM Cruïlla Aprenentatge: un espai amb tot allò que necessites

SM Cruïlla Aprenentatge és un entorn amb continguts digitals, personalitzable i de gestió i seguiment de la feina dels teus alumnes

Mestra utilitzant un ordinador portàtil

SM Cruïlla Aprenentatge és l'univers digital en què podràs trobar els continguts de Cruïlla, un punt de trobada entre professors i alumnes per accedir a tots els nostres productes i serveis.

Aquest entorn digital és perfecte per estimular l'aprenentatge dels teus alumnes i afavorir la comunicació amb ells. T'expliquem què trobaràs a SM Cruïlla Aprenentatge i tots els avantatges de fer-lo servir amb els alumnes.

Continguts digitals

  • Unitats didàctiques del llibre de l'alumne.
  • Recursos didàctics de cada projecte: guia didàctica, activitats de reforç i ampliació, avaluació, solucionaris…
  • Recursos interactius: activitats, vídeos, autoavaluacions, experiments, mapes conceptuals i un gran nombre d'instruments multimèdia que faciliten els processos d'aprenentatge.
  • Proves: diferents tipus d'avaluacions, i en diferents moments, a fi de facilitar el repàs i el diagnòstic dels teus alumnes.

Eines de personalització

  • Penja els teus propis recursos (enllaços, documents, resums, etc.).
  • Prepara les teves propostes d'avaluació amb el generador de proves.
  • Crea tasques i proposa-les als alumnes per fer-les individualment o en grup.

Gestió i seguiment de la feina dels teus alumnes

  • Proves d'autoavaluació (disponibles en grans quantitats a totes les unitats).
  • Activitats interactives dissenyades per a l'atenció a la diversitat (reforç, ampliació, comprensió lectora, pas a pas...). Aquestes activitats s'autoavaluen i et permeten mantenir una traçabilitat del seu acompliment.
  • Seguiment de les activitats dutes a terme pels alumnes: encerts i errors, qualificacions, intents...
  • Notificacions automàtiques en el lliurament de treballs. A l'expedient es mostra l'activitat dels teus alumnes de manera individual i en conjunt (que et pots descarregar en una fulla de càlcul).
  • Activitats per treballar en equip que es poden completar fins i tot si cada alumne és a casa seva.

Per poder fer servir tots aquests instruments els alumnes han de tenir un usuari i la llicència digital activada. Per comunicar-te amb els alumnes prèviament hauràs de crear un grup i els teus alumnes han d'estar units a aquest grup.

Entra a SM Cruïlla Aprenentatge

Comments

Bona tarda, voldria saber com funciona SM Cruïlla d'aprenentatge. Sóc mestra de primària i no sé com es pot fer, si s'ha de comprar la llicència per alumne i mestra o també hi ha opció de comprar-la únicament com a mestra o com a escola. Em podríeu aclarir aquest dubte? Gràcies.
Dubte

Hola. La llicència del professor és a la guia del professor. També en pots sol·licitar una a l'assessor del teu centre. Des d'aquest enllaç tens més detalls de com funciona SM Aprenentatge i les instruccions per entrar: https://www.grupo-sm.com/es/post/tu-libro-de-texto-de-sm-te-conecta

Add new comment

Top