Llibres de text

Torna al llibre anterior

Geografia i història. 1 ESO. Construïm

Llibre en paper

Autors:

Buzo Sánchez, Isaac, Araujo Ponciano, Joaquín, Lázaro Arbués, Mariano

Il·lustracions:

Odriozola Belastegui, Elena, Gómez, Ariel Alejandro, Archivo de Ediciones SM, GlezBros, Fernández Román, Chema, Rodríguez Montoro, Jacinto, ESTUDIOS ARTEFACTUM
Llibre de geografia i història amb una àmplia proposta d’il•lustracions i cartografia, del Projecte Construïm, que tracta les competències des de múltiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM A L'ÀREA DE CIÈNCIES SOCIALS

PARTIM DE CONTEXTOS PRÒXIMS A L’ALUMNE
Amb la finalitat que valori la utilitat del que està aprenent i que comprengui que pot millorar el seu entorn. D’aquesta manera, facilitem la seva motivació per aprendre i aconseguim un aprenentatge realment significatiu.

APOSTEM PELS SUPORTS GRÀFICS
Acompanyem l’exposició de continguts amb una proposta àmplia, que inclou il·lustracions i cartografies que faciliten l’aprenentatge per observació.
Proposem reforçar l’aprofitament didàctic de la imatge.

CONSTRUÏM DIGITAL, UN ENTORN DE TREBALL PERSONAL
Integrem eines del món digital que enriquiran les teves classes d’una manera senzilla i segura. Posem les TIC al servei de la Geografia i la Història, alhora que diversifiquem els tipus d’activitats.
Índex: 
BLOC I. El paisatge com a resultat de la interacció entre la humanitat i el medi 1.La Terra i l’univers 2.El relleu 3.L’aigua a la Terra 4.El temps i el clima 5.El clima i els paisatges de la Terra 6.Els continents 7.L’ésser humà i el medi ambient 8.El medi físic d’Espanya i de Catalunya BLOC II. El coneixement del passat: de les societats prehistòriques al món clàssic 9.La prehistòria 10.Les primeres civilitzacions 11.La civilització grega 12.La civilització romana 13.La cultura clàssica 14.La Península en l’antiguitat ANNEX CARTOGRÀFIC
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466142380
Codi: 178504
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
272
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari