Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Llengua catalana. 3 Primària. Construïm

Llibre digital

Autors:

Gómez Nicolau, Montserrat, Llistosella Vidal, Maria del Mar, Llistosella Vidal, Pere Pau, Mañá Alvarenga, Esther

Il·lustracions:

Serra, Sebastià, Llenas Serra, Anna
Versió digital del llibre Llengua catalana 3 Primària del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l’educació davant les noves situacions socials.

Les claus del projecte són:

PROJECTE GLOBAL
Seqüencia els continguts de tots els cursos de l’etapa d’Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES
Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.

COMPETÈNCIES
Orienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.

INNOVACIÓ
Acompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i l’èxit educatiu.

PROXIMITAT
Ofereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.

COMPROMÍS
S’implica decididament amb l’escola i les famílies en el compromís d’educar els ciutadans del futur.
Índex: 
Unitat 1 QUÈ POT PASSAR QUAN...? ELS GERMANS CREIXEN La carta. Frases fetes. Noms comuns i noms propis. Paraules amb GU, QU, GÜ i QÜ Unitat 2 QUÈ POT PASSAR SI...? TRIEM UN OFICI Les instruccions. Comparacions. El nom: gènere i nombre. Paraules amb R Unitat 3 QUÈ POT PASSAR SI...? ELS ANIMALS S’EXTINGEIXEN Endevinalles. Famílies de paraules. L’adjectiu. paraules amb J i G Projecte trimestral 1 BIBLIOTECA D’INTERCANVI Unitat 4 QUÈ POT PASSAR...? QUAN ES FA DE NIT La descripció. Els sinònims. Els determinants. Paraules amb BR i BL Unitat 5 QUÈ POT PASSAR SI...? DESAPAREIXEN ELS COLORS El poema. Els antònims. El verb: present, passat i futur. La síl•laba tònica Unitat 6 QUÈ POT PASSAR...? QUAN MANA LA NATURA Vivències personals. Definicions. Pronoms personals. Els sons de la E Projecte trimestral 2 CARTELLERA DE FELICITACIONS Unitat 7 QUÈ POT PASSAR SI...? TENIM GUSTOS DIFERENTS El text d’opinió. Els augmentatius. El verb: persona i nombre. Els sons de la O Unitat 8 QUÈ POT PASSAR SI...? VIVIM A PAGÈS El diàleg. Els diminutius. Alternances ortogràfiques en les formes verbals. La S Unitat 9 QUÈ POT PASSAR SI...? PERDEM LES TRADICIONS El reportatge. Les onomatopeies. Els connectors. Els signes de puntuació Projecte trimestral 3 INVENTEM REPRESENTACIONS Programació
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466136693
Codi: A149915
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
176
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari